Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Wahl

Producator: Wahl
Gratar WAHL (pieptene, inaltator, cap de rezerva) de 13 mm metalic, pentru masina de tuns WAHL..
23,00 Lei
Producator: Wahl
Gratar WAHL (pieptene, inaltator, cap de rezerva) de 9 mm din plastic, pentru masina de tuns WAHL..
18,00 Lei
Producator: Wahl
Gratar WAHL (pieptene, inaltator, cap de rezerva) de 22 mm din plastic, pentru masina de tuns WAHL..
18,00 Lei
Producator: Wahl
Gratar WAHL (pieptene, inaltator, cap de rezerva) de 13 mm din plastic, pentru masina de tuns WAHL..
18,00 Lei
Producator: Wahl
Set Gratar WAHL (pieptene, inaltator, cap de rezerva) 10 bucati , pentru masina de tuns WAHL..
260,00 Lei
Producator: Wahl
Ideal pentru Barber Shop , ii ajuta sa deseneze modele pe par Cutit DESIGNER pentru ChroMini cutit special pentru a face modele cu ajutorul masinii de tuns ChroMini ..
182,00 Lei
Producator: Wahl
Ideal pentru Barber Shop , ii ajuta sa deseneze modele pe par Cutit CARVING pentru ChroMini cutit special pentru a face modele cu ajutorul masinii de tuns ChroMini ..
194,00 Lei
Producator: Wahl
Masina tuns de contur cu cablu Wahl Detailer Wide Masina detine un cutit fix pentru taiere extrem de scurta Motor profesional are rotatii, 5000 rpm Se poate folosi continu Lungime de taiere: 0,4mm Latime de taiere: 35mm Lungimea cablului: 2,4m Greutate: 190 gpachetul contine : acesorii:3 inaltatoare..
712,00 Lei
Producator: Wahl
Masina profesionala de tuns, Wahl Super Taper Chrome Wahl Super Taper Chrome masina de tuns profesionala cu cablu crom ofera o tehnologie inovativa si performata de taiere de neegalat, Masinile de tuns Wahl sunt recomandate in mare parte pentru saloanele de infrumusetare, Ideile exceptional..
459,99 Lei
Producator: Wahl
Descriere: Wahl Detailer LI Cordless este o masina de tuns profesionala cu acumulator si este special creata pentru saloanele de coafura dar si pentru acasa. Noua dimensiune pentru hairstyling unic, creativ. Wahl Detailer LI Cordless masina de tuns profesionala cu acumulator ofera o t..
819,99 Lei
Producator: Wahl
Descriere: Set piepteni colorati Wahl Clipper combs 12buc. Flat Top Comb este un acesoriu obligatoriu pentru orice stilist si poate fi folosit ca ghid in timpul utilizarii masinii de tuns. Avand o suprafat neteda, si nu canelara, permite masinii sa alunece usor peste ea. Permite execu..
74,99 Lei
Producator: Wahl
Tehnologia Lithium Ion permite o autonomie de 90 minute pentru o încalzire de 120 minute. WAHL MASINA DE TUNS CORDLESS SUPER TAPER WA4219-0470 este special creata pentru saloanele de coafura dar si pentru acasa. Noua dimensiune pentru hairstyling creativ. CORDLESS SUPER TAPER  ofera o tehnologie in..
639,99 Lei
Producator: Wahl
Wahl Shaver 5 Star aparat de ras profesional va face barbieritul mult mai plăcut si fara iritatii. Aparatul poate fi folosit fără cablu. Este un produs profesional si are o durată de viaţă mai mare, datorită bateriei reîncărcabile care oferă energie pentru 80 de minute de funcţionare, cu..
653,99 Lei
Producator: Wahl
Aparat profesional, ideal pentru contur, dotat cu motor DC silentios, cu vibratii 5000rpm pentru durabilitate si longevitate. Cu lama T-blade, lungime de taiere 0,4mm, latimea 32mm. Descriere: Motor profesional cu vibratii 5000rpm, pentru durabilitate si longevitate Zero-suprapu..
529,99 Lei
Masina profesionala de tuns cu cablu Wahl Super Taper WA4008-0480 Masina profesionala de tuns cu cablu Wahl Super Taper WA4008-0480
-20 %
Producator: Wahl
Masina profesionala de tuns Wahl Super Taper dispune de o lama ce este crom de inalta precizie, pentru rezultate de taiere exceptionale, indiferent de tipurile de par. Aparatul are un brat pentru degetul mare convenabil, ce ajusteaza conicitatea si textura fara a schimba lamele, pentru utilizarea pr..
459,99 Lei 367,99 Lei
Producator: Wahl
  Masina de tuns cu cablu Wahl Taper 2000 Tehnologie profesionala verificata si testata de la Wahl Profesional cu motor cu vibratii. Deosebit de silentios – deosebit de puternic. Usureaza munca de zi cu zi si asigura operare continua. Specificatii: Sistem de taiere: Set de cut..
459,99 Lei
Producator: Wahl
WAHL masina de tuns cu cablu BALDING Clipper beneficiaza de o tehnologie inovatoare si de o performanta de taiere impresionanta, Specificatii Produs: Masina de tuns cu cablu de alimentare, Motor profesional cu vibratii V5000, 6000rpm, pentru durabilitate, Latimea de taiere: 40 mm, Lun..
459,99 Lei
Producator: Wahl
Descriere: Aparatul de contur Wahl Detailer Wide, WA08081-916 este una din creatiile de ultima generatie ale concernului Wahl. Modelul este adaptat noilor cerinte din segmenul profesional de styling, barberie si frizerie si se adapteaza perfect utilizarii in saloane profesionale de coafura, ..
569,99 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)