Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Telecomenzi universale

Producator: Chunghop
Telecomanda universala aer conditionat K-100E. Compatibila cu o gama foarte larga de aparate de aer conditionat. Specificatii: Distanta de functionare: maxim 8m; Dimensiunile display-ului sunt de 35 x 35 mm; Dimensiune: 160 x 56 x 19 mm; Material carcasa: ABS Baterii: 2 x 1.5V AAA (nu sunt..
44,00 Lei
Producator: Dalbi
Telecomanda universala Aer Conditionat - Functioneaza pe 99% din aparatele existente pe piata. Usor de utilizat si setat, cu ajutorul functiei de cautare AUTOMATA a codului. Descriere: Programare usoara; Mod de cautare automat sau manual; Usor de setat si folosit; Functioneaza cu..
32,99 Lei
Producator: Made in China
Telecomanda universala aer conditionat - Chunghop K-1028E - Functioneaza pe 99% din aparatele existente pe piata! In cazul in care nu este compatibila, inlocuirea cu un alt model este gratuita. Descriere: Este un produs de ultima generatie si contine un numar mare de coduri pentru 99% din apara..
62,90 Lei
Producator: Made in China
Telecomanda universala aer conditionat - Functioneaza pe 99.9% din aparatele existente pe piata. Descriere: Este un produs de ultima generatie si contine un numar mare de coduri pentru 99.9% din aparatele de aer conditionat; Este usor de utilizat si setat pe modul de cautare automata a codului;..
85,98 Lei
Producator: Made in China
Telecomanda universala aer conditionat - Chunghop K-1028E - Functioneaza pe 99,9% din aparatele existente pe piata! Descriere: Este un produs simplu si foarte usor de utilizat. Este usor de utilizat si setat pe modul de cautare automata a codului; Este compatibila cu o gama foarte mare de apar..
39,99 Lei
Producator: Chunghop
Telecomanda universala A/C KT9018E Usor de utilizat si setat, cu ajutorul functiei de cautare AUTOMATA a codului. 4000 de coduri pentru programare. Specificatii: ecran LCD cu afisare ora screen size 1,4 inch setare usoara functie programare Pornit-Oprit control-10 m culoare alb dimensiu..
94,99 Lei
Producator: Qunda
Telecomanda universala Aer Conditionat - KT1000 Usor de utilizat si setat cu ajutorul functiei de cautare a codului. Functioneaza pe 98% din aparatele existente in piata. Specificatii: ecran LCD ceas screen size 1,5 inch setare simpla functie lock (pentru copii)   control-..
49,99 Lei
Producator: Made in China
Telecomanda universala aer conditionat - Chunghop K-1028E Descriere: Este un produs de ultima generatie si contine un numar mare de coduri pentru aparatele de aer conditionat; Este usor de utilizat si setat pe modul de cautare automata a codului; Este compatibila cu o gama foarte mare de apara..
47,98 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)