Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Telecomenzi TV

Producator: AleximTop
Telecomanda Universala TV 14SR-WL Telecomanda universala pentru aparate TV cu selectare de cod, pentru a realiza conectarea acesteia. Procesul este foarte simplu și nu implica mult timp pentru a realiza conectarea telecomenzi la televizor. Alimentarea se realizează cu 2 x bateri..
19,99 Lei
Telecomanda universala LCD, Well; Cod EAN: 5948636020076
-16 %
Producator: Well
Telecomanda universala Baterii: 2xAAA (R) (nu sunt incluse) ..
26,05 Lei 21,90 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda Universala de Aer Conditionat KT-1000  Telecomanda de control universala pentru aparatele de aer conditionat ,Aceasta telecomanda este compatibila cu 1028 de modele A/C . Aproape 98 % din aparatele comercializate se poate controla cu aceasta telecomanda. Alimentare cu do..
24,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda Tv Universala HR-N98 Telecomanda Tv Universala pentru majoritatea Televizoarele cu Tub  TEL HR-N98 compatibila cu mai mult de 800 de Modele TV  Aceasta Telecomanda este operationala fara a baga vreun cod , Doar tinand apasat pe butonul SET pentru a-si cauta singura compa..
14,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda Tv Universala HR-133+ID Telecomanda Tv Universala pentru majoritatea Televizoarele LCD-LED-TV-HDTV TEL HR-133+ID compatibila cu mai mult de 800 de Modele TV-LCD-LED-HDTV Aceasta Telecomanda este operationala fara a baga vreun cod , Doar tinand apasat pe butonul SET pe..
14,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda Tv SONY  Universala Joly  Aceasta este o Telecomanda UNIVERSALA JOLY  Compatibila cu Toate Televizoarele LCD sau LED de la marca SONY Alimentare : 2 x 1,5V R3 AAA , Atentie acestea nu sunt incluse !  ..
39,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda Tv SAMSUNG  Universala Joly  Aceasta este o Telecomanda UNIVERSALA JOLY  Compatibila cu Toate Televizoarele LCD sau LED de la marca SAMSUNG Alimentare : 2 x 1,5V R3 AAA , Atentie acestea nu sunt incluse !  ..
39,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda Tv PHILIPS  Universala Joly  Aceasta este o Telecomanda UNIVERSALA JOLY  Compatibila cu Toate Televizoarele LCD sau LED de la PHILIPS Alimentare : 2 x 1,5V R3 AAA , Atentie acestea nu sunt incluse !  ..
39,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda Tv PANASONIC  Universala Joly  Aceasta este o Telecomanda UNIVERSALA JOLY  Compatibila cu Toate Televizoarele LCD sau LED de la PANASONIC Alimentare : 2 x 1,5V R3 AAA , Atentie acestea nu sunt incluse !  ..
39,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda Tv LG  Universala Joly  Aceasta este o Telecomanda UNIVERSALA JOLY  Compatibila cu Toate Televizoarele LCD sau LED de la LG Alimentare : 2 x 1,5V R3 AAA , Atentie acestea nu sunt incluse !  ..
39,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda TV/LCD/LED TOSHIBA COD : RM-L1328+ Telecomanda UNIVERSALA HUAYU pentru Televizoarele Toshiba cu tehnologie LCD / LED . Aceasta telecomanda este INTELIGENTA și foarte ușor de utilizat , datorită faptului ca NU necesita COD , Instalație sau configurare. Telecomanda este..
24,99 Lei
TELECOMANDA TV/LCD/LED PANASONIC TELECOMANDA TV/LCD/LED PANASONIC
Hot
Producator: AleximTop
Telecomanda TV/LCD/LED PANASONIC  COD : RM-L1268 Telecomanda UNIVERSALA HUAYU pentru Televizoarele Panasonic cu tehnologie LCD / LED . Aceasta telecomanda este INTELIGENTA și foarte ușor de utilizat , datorită faptului ca NU necesita COD , Instalație sau configurare. Telecomanda ..
24,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda TV/LCD/LED LG COD : RM-L915+ Telecomanda UNIVERSALA HUAYU pentru Televizoarele LG cu tehnologie LCD / LED . Aceasta telecomanda este INTELIGENTA și foarte ușor de utilizat , datorită faptului ca NU necesita COD , Instalație sau configurare. Telecomanda este prevăzută ..
24,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda Universala A/C  , Dalbi  Cod : K-118ES  Telecomanda universala pentru aparatele de Aer conditionat , casnic sau industrial . Aceasta telecomanda este compatibila cu aproape toate aparatele ce sunt pe piata . Telecomanda este mica si compacta , usor de intrebuintat si ..
24,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda TV/LCD/LED PHILIPS COD : RM-L1285 Telecomanda UNIVERSALA HUAYU pentru Televizoarele PHILIPS cu tehnologie LCD / LED . Aceasta telecomanda este INTELIGENTA și foarte ușor de utilizat , datorită faptului ca NU necesita COD , Instalație sau configurare. Telecomanda este ..
27,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda TV/LCD/LED SAMSUNG  COD : RM-L1078+2 Telecomanda UNIVERSALA HUAYU pentru Televizoarele SAMSUNG cu tehnologie LCD / LED . Aceasta telecomanda este INTELIGENTA și foarte ușor de utilizat , datorită faptului ca NU necesita COD , Instalație sau configurare. Telecomanda es..
24,99 Lei
Producator: AleximTop
Telecomanda TV LCD/LED Universala RM-36E+ COD : RM-36E+ Telecomanda universala de TV LCD / LED / HDTV , ce este compatibila cu peste 90% din Brandurile și Modelele existente pe piața. Telecomanda multi-brand de dimensiuni reduse , cu alimentare 2 x R3 AAA ( nu sunt incluse )  Dim..
14,99 Lei
TELECOMANDA LED PANASONIC RPIL1031 TELECOMANDA LED PANASONIC RPIL1031
-4 %
Descriere: Telecomanda universal pentru televizor LCD/LED marca Panasonic   ..
24,00 Lei 23,00 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)