Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Statii radio

Producator: President
Descriere:Statia radio President Teddy II vine si cu cateva functii suplimentare in comparatie cu modelul vechi. Printre acestea enumeram un display mai generos, iar pe partea din spate a statiei veti gasi in plus posibilitea adaugarii unui microfon VOX pe langa jack-ul de difuzor extern. Pentru red..
648,00 Lei
Producator: President
Descriere:Statia radio President Barry II vine si cu cateva functii suplimentare in comparatie cu modelul vechi. Printre acestea enumeram pe panou frontal prezenta unui port USB 5V-2.1A pentru incarcare dispozitive electronice. Pe partea din spate a statiei veti gasi in plus posibilitea adaugarii un..
689,00 Lei
Descriere:Stabilizator de tensiune indicat a se folosi pentru consumatori a caror putere reala nu depaseste 600 - 700 W (1000 VA). Caracteristici tehniceTensiune de intrare AC: 140V~260VFrecventa de intrare: 50Hz~60HzTensiune de iesire AC: 220VPrecizia tensiunii de iesire fara sarcina: ±3%Factorul d..
591,00 Lei
Producator: Midland
Descriere:Funcții:- 16 canale selectabile- Squelch - Blocarea tastaturii- Blocare selectivă CTCSS- VOX (este capacitatea de a activa transmisia vocală fără a apăsa un buton)- Scanare canale- Indicator de economisire a baterieiInclus:2 statii radio XT-102 cleme pentru centură..
304,00 Lei
Producator: Midland
Descriere:Putere de emisie 4WStatia respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.ANL si Noise blankerMidland M10 are doua functii importante pentru filtrarea zgomotelor: automatic noise limiter (ANL) si noise blanker. Astfel, sun..
531,00 Lei
Producator: Midland
Descriere:Midland introduce o nouă linie completă de radiouri portabile XT, care funcționează în standardul general disponibil PMR-446.Oferta include 5 modele cum ar fi Midland X10 și X30, cât și modele cu funcționalități avansate, cum ar fi Midland X50, X60 și X70.Versiunile Adventure ale Midland X..
357,00 Lei
Producator: Midland
Descriere:CONTROALE ȘI FUNCȚIIActivare / DezactivareControl volum24 de canaleEmisie - recepțieEliminare zgomot de zgomotBlocarea tastaturiiCaracreristica VOX 3 permite activarea transmisiei vocale fără a fi nevoie să apăsați butonulIndicator nivel baterieÎncărcare USB Setul include:- radiotelefon XT..
694,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)