Menu
Your Cart

Statii meteo

Producator: Made in China
  Statie meteo digitala cu ecran LCD - LED proiector permanent si ceas cu alarma Functii multiple, afisaj LCD de mari dimensiuni, design modern, excelent finisat. Ceasul proiecteaza ora pe perete sau pe tavan, cu posibilitatea reglarii unghiului de proiectie. Se aprinde la o simpla bataie d..
64,90 Lei
Producator: Made in China
  Descriere: Ceas cu proiectie si statie meteo digitala; Ceasul dispune de un ecran LCD - Color LED si ceas cu alarma; Functii multiple, afisaj LCD de mari dimensiuni, design modern, excelent finisat. Ceasul proiecteaza ora pe perete sau pe tavan, cu posibilitatea reglarii unghiului de pro..
47,99 Lei
Statie meteo cu ceas, termometru interior si exterior, umiditate  LCD TA298 Statie meteo cu ceas, termometru interior si exterior, umiditate  LCD TA298
Hot
Producator: Made in China
  Statie meteo cu termometru pentru interior si exterior, ceas, alarma si umiditate. DESCRIERE: Aparat electronic de masurat umiditatea si temperatura; Display LCD mare (9 x 6.5 cm); Dimensiune produs: 15 x 9 cm; Termo-higrometru utilizat pe scara larga pentru masurarea temperaturii si..
46,99 Lei
Producator: Made in China
DESCRIERE: Termo-higrometru profesional; 3 in 1 termometru, higrometru, ceas-alarma; Termo-higrometru profesional utilizat pe scara larga pentru masurarea temperaturii si umiditatii din case, birouri si alte incaperi; Display mare, clar si usor de citit, foarte convenabil ca dimensiuni, ..
28,90 Lei
Descriere:Termometrul poate verifica foarte precis temperatura din acvariu. Este complet waterproof, putand astfel ca tot aparatul sa fie introdus in apa.Se poate prinde de acvariu cu ajutorul ventuzei.Specificati:Design termoizolant;Temperatura: -50C ~ +70C;Baterie: 1x LR44 (inclusa);Culoare: Bleum..
19,99 Lei
Producator: GreenBlue
Descriere:Stație meteo cu masurare temperatura interior/exterior, umiditate, afisare faza lună, ceas cu sincronizare DCFStație meteo modernă cu afișaj ușor de citit și senzor de temperatură și umiditate fără fir.FUNCTIONALITATEAfișajul color lizibil, include informațiile actuale privind temperatura ..
165,00 Lei
Producator: GreenBlue
Descriere:Stație meteo wireless, sincronizare ora DCF, model GB521B, culoare neagraPrincipalele caracteristici:- Portiune separata pe ecran pentru masurari in interior si in exterior- Afișaj cu LED cu iliminare din spate (oprire automata dupa 5 secunde)- Senzor telecomandă fără fir (emițător)- Frecv..
200,00 Lei
Producator: GreenBlue
Descriere:Stație meteo wireless, sincronizare ora DCF, afisare presiune atnosferica, fazele lunii Principalele caracteristici:- Previziune meteo- Afișarea fazelor lunii și a mareelor- Avertizare de îngheț- Frecventa de transmisie senzor extern wireless: 433,92 MHz- Distanta de transmisie de până la ..
262,00 Lei
Producator: Kemot
Descriere:SPECIFICAÈšIIFrecvență: 433 MHzFuncții: oră, dată, temperatură, alarmă, amânare automată a alarmei (snooze)Temperatura de funcționare (stație): de la 0°C până la +50°C Temperatura de funcționare (senzor): de la -30°C până la +60°C Clasa de protectie (senzor): IP44Format oră: 12..
92,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)