Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Statii meteo

Producator: Omega
Descriere:Stație meteo fără fir digitală de înaltă calitate. Afișează temperatura exterioară / interioară și umiditatea interioară. Temperatura exterioară este citită de un senzor wireless. Are o caracteristică suplimentară a previziunilor meteorologice - analizează tendințele meteorologice din ulti..
122,00 Lei
Producator: Mirgo shop
Afiseaza temperatura si umiditatea exterioara SPECIFICATII - Transmite datele la unitatea centrala pe frecventa de 433 MHz - Raza de actiune a senzorului extern in zona deschisa: 30 de metri - Permite afisarea pe unitatea centrala a temperaturii exterioare: intre - 40 ° C si + 70 ° C - Transmite la ..
28,30 Lei
Producator: Mirgo shop
Afisaj LCD color, intensitate reglabila a luminii de fundal a afisajului Senzor wireless – posibilitatea de a utiliza pana la trei senzori (MESENSOR12) Prognoza meteo Presiune barometrica Afisare temperatura si umiditate – interioare Afisare temperatura si umiditate – exterioare Numar maxim de senzo..
179,90 Lei
Producator: GreenBlue
Descriere:Stație meteo wireless, sincronizare ora DCF, model GB521B, culoare neagraPrincipalele caracteristici:- Portiune separata pe ecran pentru masurari in interior si in exterior- Afișaj cu LED cu iliminare din spate (oprire automata dupa 5 secunde)- Senzor telecomandã fãrã fir (emițãtor)- Frecv..
167,00 Lei
Producator: GreenBlue
Descriere:Stație meteo wireless, sincronizare ora DCF, afisare presiune atnosferica, fazele lunii Principalele caracteristici:- Previziune meteo- Afișarea fazelor lunii și a mareelor- Avertizare de îngheț- Frecventa de transmisie senzor extern wireless: 433,92 MHz- Distanta de transmisie de până la ..
235,00 Lei
Producator: Sencor
Descriere:Suport pentru platformele meteo publice globale „Weather Underground” și „Weathercloud”.Publicați datele stației meteo locale pe platformele meteo publiceSuport pentru dispozitive inteligente, acces online la date și istoricEcran LCD colorat cu diagonală de 5,4" (13,8 cm)Ajustarea nivelulu..
751,00 Lei
Producator: Sencor
Descriere:Afișaj color cu diagonală de 5,4" (13,8 cm)Iconita prognoză meteo (însorit, ușor înnorat, noros, ploios, cu zăpadă)Citirea temperaturii și umidității interioare cu indicator de tendințăCitirea temperaturii și umidității exterioare cu indicator de tendințăPresiunea barometrică în citiri rel..
346,00 Lei
Producator: Sencor
Descriere:Pictogramă prognoză meteo (însorit, parțial înnorat, noros, ploios, cu zăpadă)Citirea temperaturii și umidității interioareCitirea temperaturii exterioareIndicator de tendință barometricăÎnregistrări in memorie max/min (24 h)Interval de temperatură interioară: -10°C până la +50°CInterval d..
257,00 Lei
Producator: Omega
Descriere:Termometru pentru interior cu rama foto digitala Omega OWSPF01 Caracteristici: - 5 butoane: mode, alarma, configurare, sus, EE - format afisare ora: 12/24 - alarma cu functie snooze - afisare temperatura: C / F - domeniu temperatura interior: 0 ° C ... + 50 ° C - dimensiune cadru foto (cm..
33,00 Lei
Producator: Omega
Descriere:Afisare 4 pictograme pentru prognoza meteo: insorit, usor noros, noros, ploaieAfisare: timp si calendarAfisare temperatura: grade ° C / ° F (selectabil)Interval de temperatura interior: - 9.9 ° C ... + 50 ° CIntervalul de temperatura pentru exterior:. -30 ° C ... + 70 ° CUmiditate 20-95%M..
123,00 Lei
Producator: Omega
Descriere:Stația meteo Omega OWS20 vă va furniza informațiile necesare despre temperatura și umiditatea interioară, care pot fi stocate în memoria dispozitivului. Datorită ecranului LCD mare, toate citirile sunt afișate pe ecran. Informațiile prezentate pe ecran sunt clare și de înțeles.Intervalul d..
61,00 Lei
Producator: Mirgo shop
SPECIFICATII - Transmiterea datelor de la senzor pe frecventa de 433 MHz - Raza de actiune a senzorului extern in zona deschisa: 50 de metri - Prognoza meteo cu animatie pentru soare, partial innorat, innorat, innorat cu ploi, furtuni, ninsoare, inghet - Afisare temperatura interioara: intre -10 ° C..
228,90 Lei
Producator: Mirgo shop
SPECIFICATII - Transmiterea datelor de la senzor pe frecventa de 433 MHz - Raza de actiune a senzorului extern in zona deschisa: 30 de metri - Prognoza meteo cu animatie pentru soare, partial innorat, innorat, innorat cu ploi, furtuni, ninsoare, inghet - Afisare temperatura interioara: intre -10 ° C..
199,99 Lei
Producator: Mirgo shop
Statie meteo interior-exterior ecg ms 100 white, senzor extern fara fir, lcd, ceas, alarma..
109,99 Lei
Producator: Mirgo shop
Statie meteo interior-exterior ecg ms 200 grey, senzor extern fara fir, lcd, ceas, alarma..
134,99 Lei
Producator: AleximTop
Termometru Digital int/ex ST2 Termometru digital cu 1 senzor de temperatura in interior si altul la capatul unui fir lung de 1m afisaza temperaturi de -50+70°C , ideal pentru frigidere,combine frigorifice si camere frigorifice Plaja de temperatura : -50˚C + 70˚C  Dimensiune : 5,7 x ..
24,99 Lei
Producator: AleximTop
Termometru Digital int/ex cu Umiditate COD : TER-DC103 Termometru digital cu senzor pentru temperatura pe fir si functie de receptie interior - exterior , Senzor de umiditate pe aparat pentru interior , care porneste atunci cand valoarea umiditati este mai mare de  < 20%, Functie de me..
39,99 Lei
Producator: AleximTop
Termometru Digital int/ex cu Ceas ST1 termometru digital cu afisaj temperatura interior si exterior un senzor se afla pe aparat iar altul la capatul unui fir lung de un metru si se poate folosi atat in mediu uscat cat si umed ,plus ceas , ideal pentru auto ..
39,99 Lei
Producator: AleximTop
Termometru Digital cu Tija 50 - 300˚C  Termometru utilizat in domeniul alimentar ,Termometru are tija din otel inoxidabil si astfel se poate introduce in mancaruri gen, Carne , prajituri sau lichide ex. lapte apa piftie . Are o teaca de plastic pentru protectia senzorului de masurare a termom..
24,99 Lei
Producator: AleximTop
Termometru Digital cu Ceas si Hidrometru COD: HTC1 Termometru cu ceas si masurarea umiditati , foarte util in domeniul casnic , comercial  sali cu alimente, camere de medicamente , biblioteci sau anticariate, etc. Incaperi unde vreti sa monitorizati atat temperatura cat si umiditate..
29,99 Lei
Producator: AleximTop
Statie Meteo cu Termometru int/ex si Hidrometru KT905 COD: TER-KT905 Termometru digital KT905 cu ecran mare tip statie meteo , Cu senzor de masurarea a temperaturi si a umiditati , plus un senzor de masurare pe fir , Cea ce face ca acest aparat sa poata arata temperatura din doua locur..
59,99 Lei
Producator: AleximTop
Termometru Digital -50+50°C TMP10 Termometru digital cu un senzor ,ideal pentru frigidere combine frigorifice si camere ,senzorul este la capatul unui fir de 1m care se poate folosi atat in medi uscate cat si umede Putere de masurare : -50˚C la +50˚C  Material : ABS  Ecran : LCD ..
21,99 Lei
Producator: AleximTop
Termometru Digital cu Umiditate -50˚C +70˚C Termometru cu senzor pe fir , masoara temperatura si umiditatea din aer .Este mic si foarte practic in spati mici sau in locuri unde trebuie sa ,  monitorizati temperatura si umiditatea , gen : Clocitori , Incubatoare , Camere de control , De..
24,99 Lei
Producator: AleximTop
Statie Meteo Termometru-Higrometru Digital Int/Ext  COD: TER-KTJ-TA318 Termometru digital cu ecran mare tip statie meteo , Cu senzor de masurarea a temperaturi si a umiditati , plus un senzor de masurare pe fir , Cea ce face  ca acest aparat sa poata arata temperatura din doua locur..
44,99 Lei
Producator: Mirgo shop
SPECIFICATII Transmiterea datelor de la senzor pe frecventa de 433 MHz Raza de actiune a senzorului extern in zona deschisa: 30 de metri Prognoza meteo cu animatie pentru soare, partial innorat, innorat, innorat cu ploi, furtuni, ninsoare, inghet Afisare temperatura interioara: intre 0 ° C si + 50 °..
209,99 Lei
Producator: Mirgo shop
Senzorul extern GoGEN ME32 este conceput pentru statia meteo GoGEN ME3257 Alimentare: 2 baterii AAA (nu sunt incluse)..
33,99 Lei
Producator: Mirgo shop
Senzorul extern GoGEN fara fir ME29 este conceput pentru stația meteo GoGEN ME2930 Alimentare: 2 baterii AAA (nu sunt incluse)..
49,99 Lei
Producator: Mirgo shop
Senzorul extern GoGEN fara fir ME36 este conceput pentru stația meteo GoGEN ME3236 Alimentare: 2 baterii AAA (nu sunt incluse)..
27,99 Lei
Producator: Total
Temperatura: -30°C~550°C (-22°F~1022°F) Culoarea ecranului: D:S=12:1 Timp de raspuns: ..
155,00 Lei
Producator: Oem
DESCRIERE: Termo-higrometru profesional; 3 in 1 termometru, higrometru, ceas-alarma; Termo-higrometru profesional utilizat pe scara larga pentru masurarea temperaturii si umiditatii din case, birouri si alte incaperi; Display mare, clar si usor de citit, foarte convenabil ca dimensiuni, culoa..
28,90 Lei
Producator: Oem
Higrometru cu termometru de camera DESCRIERE: Aparat de masurat umiditatea temperatura; Display LCD; Termo-higrometru utilizat pe scara larga pentru masurarea temperaturii si umiditatii din case, birouri si alte incaperi; Display mare, clar si usor de citit, foarte convenabil ca dime..
29,00 Lei
Afişare 1 - 31 din 31 (1 pagini)