Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Scule speciale service auto

Flacon de pulverizare cu pompă manuală rezistent la acid. Pentru aplicarea produselor pe bază de acid de la LIQUI MOLY Curățitor acid pentru genți, Curățitor universal, Degresant rugină, Multi-Spray Plus 7, LM 40, Curățător de sticlă, Șampon cu ceară lucioasă, luorescent Leak Finder K și Leak Finder..
213,84 Lei
Pistol special de curățat cu aer comprimat pentru indepărtarea contaminărilor în zonele cu probleme. Atât aerul, cât și fluidele de curățare sunt foarte fin atomizate și pulverizate în jur de aerul comprimat conectat. Caracteristic este efectul de tornadă care ridică fără efort murdăria prin interme..
1.007,75 Lei
Spray reîncărcabil (spray cu aer comprimat), care poate fi umplut concomitent cu lichid de curăţare şi aer. Ventilul special de la baza dozei permite umplerea fără deşurubare, într-o singură etapă de lucru. Pentru substanţe chimice precum agentul de curăţare cu efect rapid din sistemul containerului..
271,00 Lei
Sticlă de pulverizare cu pompă manuală. Pentru aplicarea numeroaselor substanţe chimice. Datorită materialului de etanşare Viton, rezistent d.p.d.v. chimic, această pompă poate fi utilizată universal. Capacitate 1 l lichid de curăţare. Proprietăți - aplicație universală - simplu de utilizat - ..
134,82 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)