Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Roboti de bucatarie

Producator: Russell hobbs
Esti in cautarea unui aparat electrocasnic care va toca, felia, bate si preapara crème din orice ingredient? Atunci vei iubi Robotul de Bucatarie Horizon care are cate un accesoriu pentru fiecare nevoie. Perfect pentru pasionatii de bucatarie, acest aparat electrocasnic este asistentul perfect ca..
367,99 Lei
Producator: Russell hobbs
Intr-un finisaj contastant rosu premium cu negru indraznet, acest robot de bucatarie reprezinta combinatia perfecta de stil inconfundabil cu performante extraordinare. Acest aparat multifunctional are un accesoriu pentru fiecare nevoie, fie ca toci feliezi, bati sau chiar prepari creme. Fiind aju..
367,99 Lei
Producator: Russell hobbs
Robotul de bucatarie Matte Black aduce stilul si performantele in bucataria ta. Avand un design mat-texturat, intr-un negru indraznet si o putere impresionanta de 600 W, acum poti prepara cu stil retetele tale favorite. Venind cu accesorii multiple, in bolul cu capacitate utilizabila de 1,5 litri..
397,99 Lei
Producator: Russell hobbs
Acest Robot de Bucatarie Retro in stil Britanic aduce un strop din trecut in bucataria ta. Avand un finisaj rosu clasic cu accente puternice din otel inoxidabil, Robotul de Bucatarie Retro arata parca desprins dintr-un diner retro si pus pe blatul tau din bucatarie. Fie ca toci legume pentru a..
517,99 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)