Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Produse pentru service

Aditiv Liqui Moly Pro-Line pentru prevenirea pierderilor de ulei R1848
-23 %
Regenerează garniturile de cauciuc şi de plastic (de ex. inelele de etanşare a arborelui, garniturile tijelor de supapă). Reduce consumul de ulei la segmenţii de piston (printr-o viscozitate constantă) şi la ghidurile de supapă (datorită garniturilor regenerate). Reduce evacuarea de fum albastru. Co..
64,96 Lei 49,99 Lei
Aditiv Liqui Moly Pro-Line pentru stabilizarea vascozitatii R1849
-7 %
Producator: Liqui Moly
Reduce consumul de ulei. Menţine viscozitatea uleiului de motor stabilă.  Pentru presiunea constantă a uleiului. Chiar şi în cele mai dure condiţii de funcţionare, Visco-Stabil oferă protecţie faţă de pierderile de ulei de motor prin forfecare, de natură mecanică. Previne diluarea..
69,86 Lei 64,99 Lei
Solutie Liqui Moly Pro-Line curațare filtru de particule DPF
-7 %
Producator: Liqui Moly
Solutia Pro-Line pentru curatarea filtrului de particule diesel este un agent extrem de eficient pentru economisirea costurilor pentru curățarea filtrelor de particule diesel instalate pe vehicule. Contaminarea din filtrul diesel de particule se dizolvă rapid, făcând sa nu mai fie necesara soluti..
134,99 Lei 124,99 Lei
Spray LIQUI MOLY pentru racirea componentelor - Oferta
-13 %
Producator: Liqui Moly
Sprayul de racire locala se foloseste in mod obisnuit la reparatii si identificarea problemelor pe diferite suprafete. Acesta solutie permite asamblarea cu strangere a diferitelor componente. Cu ajutorul acestui spray se pot localiza defectele din circuitele electrice care au fost cauzate de ..
31,99 Lei 27,99 Lei
Solutie LIQUI MOLY curatat radiator 300 ml
-25 %
Producator: Liqui Moly
Descriere: Curata si protejeaza intreg sistemul de racire. Depunerile din sistemul de răcire/încălzire formează bariere pentru schimbul de căldură, blochează supapele termostat şi mecanismele de reglare.  Temperaturile prea ridicate ale motoarelor cauzează funcţionarea ineficientă a motorul..
19,99 Lei 14,99 Lei
Spray Liqui Moly multifuncţional LM 40, 200ml
-15 %
Producator: Liqui Moly
Descriere: Lubrifiază, curăţă, dizolvă, protejează şi îngrijeşte. Menţine funcţionarea mecanică uşoară a pieselor mobile pe termen lung. Datorită capacităţii de curgere deosebite, LM 40 pătrunde în cele mai inaccesibile puncte de lubrifiere. Desface şuruburile înţepenite din cauza r..
17,62 Lei 14,99 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)