Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Produse pentru service

Eliberează rapid aerul condiționat de mirosurile neplăcute cauzate de bacteriile și mucegaiurile dîn sistemele de aer condiționat, canalele de ventilație sau interiorul vehiculului. Simplu de utilizat fără îndepărtarea filtrului de polen sau aer. Eliberează o aromă plăcută și proaspătă. Proprietăți ..
33,22 Lei
Concentrat de curățare cu concentrație alcalină ridicată, fără fosfați și cu dizolvare rapidă, pentru suprafețe puternic contaminate rezistente la alcalini din sectorul vehiculelor comerciale. Pentru îndepărtarea rapidă și fără efort a depunerilor organice persistente, cum ar fi pulberea de grafit, ..
270,45 Lei
Spray Liqui Moly protectie impotriva rozatoarelor
-19 %
Producator: Liqui Moly
Odorizant pentru prevenirea mirosurilor neplăcute în compartimentul motorului. Utilizare simplă şi rapidă. Previne reparaţiile costisitoare. Amestecul pentru prevenirea mirosului nu influenţează negativ mediul şi fauna. Pulverizaţi piesele de plastic şi de cauciuc din toate părţile. Repetaţi aplicar..
24,81 Lei 19,99 Lei
Solutie Liqui Moly Pro-Line curatare DPF
-1 %
Producator: Liqui Moly
Combinaţie de aditivi foarte eficientă, pe bază de solvenţi, pentru curăţarea filtrelor de particule Diesel în stare demontată. Impurităţile din filtrul de particule Diesel sunt dizolvate, astfel nu mai este necesară schimbarea. Astfel pot fi scăzute costurile de funcţionare. Date tehnice Format ..
226,48 Lei 223,99 Lei
PRODUS RESIGILAT - Spray Liqui Moly Pro-Line de curatare admisie motoare diesel și EGR R1566
-26 %
Producator: Liqui Moly
  PRODUS RESIGILAT, AMBALAJ USOR DETERIORAT ( CAPACUL PRODUSULUI ESTE CRAPAT)                                                      Diluant activ special cu combinaţie de aditivi Hightech pentru eliminarea impurităţilor specifice şi a depunerilor din zona de admisie şi zona clapetei de accelera..
67,12 Lei 49,99 Lei
Spray Liqui Moly multifuncţional LM 40, 200ml
-15 %
Producator: Liqui Moly
Descriere: Lubrifiază, curăţă, dizolvă, protejează şi îngrijeşte. Menţine funcţionarea mecanică uşoară a pieselor mobile pe termen lung. Datorită capacităţii de curgere deosebite, LM 40 pătrunde în cele mai inaccesibile puncte de lubrifiere. Desface şuruburile înţepenite din cauza r..
17,62 Lei 14,99 Lei
Lubrifiant sintetic de înaltă performanță cu PTFE pentru o gamă largă de aplicații. Presiunea ridicată și rezistența la temperatură, precum și rezistența excelentă la apă ajută la asigurarea unui film lubrifiant de durată. Lubrifiantul solid asigură o amortizare foarte bună și caracteristici de func..
79,08 Lei
Spray de îngrijire fără silicon pentru lubrifierea, asamblarea și întreținerea pieselor din plastic și cauciuc. Ideal pentru zonele sensibile la vopsea. Protecția UV ridicată previne îmbătrânirea prematură și crăparea componentelor. Elimină și previne zgomotele de scârțâit în special între piesele d..
24,32 Lei
Aditiv modern pentru combustibil cu tehnologie polieteramină. Datorită utilizării PEA activ, oferă un efect mărit de curățare al sistemului de combustibil, precum și o curățenia excelentă a pistonului și a camerei de ardere. Reduce considerabil riscul de deteriorare a motorului datorită prevenirii p..
41,76 Lei
Amestec pregătit pentru utilizare pe bază de etilenglicol cu un pachet complex de inhibitori (tehnologia OAT), dezvoltat special pentru motoarele moderne de înaltă performanţă din aluminiu. Produsul nu conţine amine, nitriţi, fosfaţi sau silicaţi şi asigură o protecţie remarcabilă împotriva îngheţul..
19,87 Lei
Amestec gata de utilizare pe bază de etilenglicol. Antigelul nu conţine amine, nitriţi şi fosfaţi şi oferă o protecţie excepţională contra îngheţului, ruginii şi supraîncălzirii datorită pachetului său special de inhibitor. Astfel se asigură funcţionarea în siguranţă a autovehiculului în orice sezon..
24,02 Lei
Combinaţie de substanţe active pe bază de etilenglicol cu un pachet de inhibitori inteligenţi OAT, dezvoltat special pentru motoarele moderne de înaltă performanţă din aluminiu. Oferă o protecţie excepţională la îngheţ, coroziune, precum şi supraîncălzire şi astfel nu conţine amine, nitriţi, fosfaţi..
39,23 Lei
Combinație de agenți activi formulată pe o selecție ingenioasă de inhibitori bazați pe tehnologia hibridă. Oferă o protecție remarcabilă împotriva înghețului, coroziunii și supraîncălzirii pe întreaga durată de viață a motorului. Antigel pentru radiatoare fără amine, borați, nitriți și fosfați pe ba..
28,86 Lei
Combinaţie de substanţe active pe bază de etilenglicol cu un pachet de inhibitori inteligenţi OAT, dezvoltat special pentru motoarele moderne de înaltă performanţă din aluminiu. Oferă o protecţie excepţională la îngheţ, coroziune, precum şi supraîncălzire şi astfel nu conţine amine, nitriţi, fosfaţi..
28,34 Lei
Antigel Liqui Moly KFS 11 Antigel Liqui Moly KFS 11
Hot
Combinaţie de substanţe active cu un pachet de inhibitori inteligenţi, care oferă o protecţie excepţională contra îngheţului, coroziunii şisupraîncălzirii. Antigel fără amine, nitriţi şi fosfaţi pe bază de etilenglicol. Pentru anumite raporturi de amestec cu apă, se asigură funcţionarea în siguranţă..
27,30 Lei
Protecţie pe termen lung contra ruginii şi coroziunii. Fiabilitate sporită, manipulare uşoară. Compatibil cu toate uleiurile de motor. Proprietăți - protecție împotriva coroziunii pe termen lung - miscibil cu toate uleiurile de motor disponibile în comerț - rata mare de împrăștiere - simplu de..
44,97 Lei
Lichid de frână sintetic pe bază de eteri glicolici, alchil-poliglicoli. El conţine inhibitori care previn coroziunea componentelor metalice ale frânei şi reduc oxidarea la temperaturi înalte. Lichidul de frână LIQUI MOLY DOT 3 dispune de un punct de evaporare şi de un punct de evaporare în stare um..
22,42 Lei
Accesorii pentru JetClean Tronic, JetClean Plus  Ambalaje disponibile set          Art. nr. 7087 ..
1.063,06 Lei
Capac de rezervor pentru curățarea sistemului de admisie. Necesar pentru unele motoare cu combustie pentru a permite lichidului de curățare să pătrundă în sistemul de admisie atunci când supapa de admisie este prea jos. Se folosește împreună cu echipamentele incluse, cum ar fi furtunul în spirală cu..
1.712,59 Lei
Lubrifiant performant, sintetic, termostabil, extrem de rezistent la aderenţă şi centrifugare. După evaporarea solventului, rămâne o peliculă de lubrifiant extrem de aderentă. Formula specială asigură o protecţie optimă împotriva coroziunii şi o etanşare excepţională. Rezistenţa mare la presiune şi ..
68,37 Lei
Dispozitiv de curățare pentru curățarea simplă și profesională pentru aproape toate sistemele de injecție. Sistem 2-In-1 care permite curățarea în același timp a sistemului de injecție si de admisie a combustibilului. Conține următoarele accesorii: Set adaptor JetClean 1-32 M1 (art. nr. 8263). ..
17.402,88 Lei
Suport de perete lăcuit din metal. Suport de perete pentru săpunul de mâini lichid LIQUI MOLY (nr. art. 3365).  Art. nr. 3332..
36,95 Lei
Lubrifiant de înaltă performanţă aderent, rezistent la apă, de culoare albă. După evaporarea solventului rămâne un lubrifiant fin, care poate fi utilizat în cele mai grele condiţii de utilizare datorită rezistenţei deosebite la temperaturi scăzute şi înalte. Datorită unei protecţii temeinice împotri..
91,52 Lei
Pentru spălarea temeinică a mâinilor și menajarea acestora. Înlătură murdăria persistentă precum vopselele, uleiul şi gudron. Menajează mâinile şi este economic. Testat dermatologic. Frecaţi temeinic pe mâinile uscate şi clătiţi. Efect de curăţare optim încombinaţie cu crema de îngrijire a mâinilor ..
103,96 Lei
Conservă şi protejează carburantul contra îmbătrânirii şi oxidării, concomitent asigură curăţarea întregului sistem de alimentare cu carburant. Previne coroziunea în întregul sistem de carburant. Creşte cifra cetanică. Asigură o încheiere a activităţii fără probleme şi o repunere în funcţiune a auto..
72,38 Lei
Pentru spălarea temeinică a mâinilor, cu menajarea acestora. Înlătură murdăria persistentă precum vopselele, uleiul şi particulele rezultate prin abraziune la frânare. Menajează mâinile şi este economic. Testat dermatologic. Frecaţi temeinic pe mâinile uscate şi clătiţi. Efect de curăţare optim în c..
32,15 Lei
Agent de curăţare sub formă de pastă, cu acţiune blândă, neutră, cu substanţe pentru protecţia pielii. Conţine exclusiv particule abrazive care nu afectează mediul. Nu conţine solvenţi şi are un pH uşor acid. Datorită compoziţiei se asigură menţinerea stratului de protecţie anti-acidă a pielii. Aces..
95,10 Lei
Loţiune cu lubrifiere uşoară. Se întinde uşor pe piele şi pătrunde foarte repede în aceasta. Îngrijirea ideală a pielii după lucru. Conţine vitamina A şi E, precum şi vitamina B5 (D-pantenol), importantă pentru îngrijirea pielii, cu rol de susţinere în formarea de celule de piele noi şi contribuind ..
269,15 Lei
Dozator cu reumplere (fără conţinut). Carcasă robustă de plastic cu mecanism de dozare reglabil în trei trepte. Inclusiv material de fixare pentru montarea la perete. Utilizabil pentru săpunul de mâini LIQUI MOLY (nr. art. 3345), loţiune de îngrijire a pielii LIQUI MOLY (nr. art. 3341) şi cremă de î..
391,36 Lei
Pentru montarea la perete. Dozator cu reumplere (fără conţinut). Pentru pasta lichidă de spălare a mâinilor LIQUI MOLY (nr. art. 3354)...
108,53 Lei
Substanţă de protecţie a pielii cu rol de respingere a murdăriei la contactul cu substanţe de lucru apoase şi neapoase, poate fi îndepărtată prin spălare. Protecţia ideală a pielii înainte de lucru. Datorită pigmenţilor de protecţie anorganici speciali, diminuează contractul cu pielea cu numeroase s..
221,73 Lei
Agentul de detectare a scurgerilor la motor este extrem de uşor de utilizat şi localizează neetanşeităţile din zona de aspirare a motoarelor pe benzină în decurs de câteva secunde. Scurgerile din zona de aspirație pot fi identificate și localizate prin intermediul scăderii turației motorului și prin..
73,66 Lei
Sondă de pulverizare lungă, flexibilă pentru un acces simplu la vaporizator şi cu o duză 360°pentru o distribuire bună a lichidului de curăţare. Curăţarea instalaţiilor de climatizare pentru autovehicule şi industrie...
141,29 Lei
alcătuit din:1 x cremă de protecţie pentru piele, 2 l (nr. art. 3362)3 x săpun pentru mâini, 2 l (nr. art. 3345)1 x loţiune pentru îngrijirea pielii, 2 l (nr. art. 3341)3 x dozator pentru sticlă (nr. art. 3336)1 x plan pentru protecţia pielii (nr. art. 6243)incl. material de fixare..
1.906,00 Lei
Localizează scurgerile la rezervoare, țevi, furtunuri, îmbinări cu șuruburi, suduri, conexiuni de flanșă și fitinguri. Lichid de test solubil în apă și biodegradabil. Formarea ridicată de bule de aer a produsului garantează o aplicare economică și fiabilă. Proprietăți - degradabil biologic - p..
219,39 Lei
Combinaţie de solvenţi selecţionată, fără acetonă, pentru curăţarea rapidă, fără probleme şi degresarea cutiilor de distribuţie şi carcaselor de transmisie din zona transmisiei automate.  Proprietăți - nu lasă reziduuri - evaporarea controlată fără reziduuri - proporție mare de componente ac..
46,70 Lei
Aditiv de ulei special dezvoltat pentru a putea prelungi intervalele pentru schimbarea uleiului în ţările care permit comercializarea carburanţilor cu conţinut ridicat de sulf. Prin creşterea capacităţii de neutralizare vor fi diminuate în mod considerabil cheltuielile cu întreţinerea curentă şi tim..
128,97 Lei
Pistol de pulverizare cu sondă flexibilă cu jet de pulverizare sferic. Recipientul de 1,2 l este conectat la pistol cu un cuplaj rapid aflat la furtun şi permite astfel o manipulare optimă la curăţare...
676,76 Lei
Lichide de curăţare compus din 2 componente, activărate prin amestecare înainte de utilizare. Amestecul este utilizat pentru a  curăţa instalaţiile de climatizare din autoturisme, autoutilitare, autobuze, precum şi din gospodării şi pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, fără a fi necesare demontă..
185,26 Lei
Lichidul de frână Racing este un lichid sintetic de frână. Conţine inhibitori care împiedică coroziunea părţilor metalice ale sistemului de frânare şi diminuează oxidarea la temperaturi ridicate. Prin aceasta nu se pot forma produşi de descompunere pe bază de acizi. Acest produs a fost special conce..
53,45 Lei
Set complet pentru execuţia profesională şi comercializarea serviciilor de curăţare a instalaţiilor de climatizare. Include agentul de curăţare pentru instalaţiile de curăţare, 5 l (4092), pistolul de curăţare (4090) cu recipient de presiune, etichetă adezivă, prospecte pentru clienţii finali şi obi..
1.002,41 Lei
Ulei pentru instalaţia de climatizare fluorescent, integral sintetic, pe bază de polialchilenglicol este compatibil şi miscibil cu R134a. Nu este adecvat pentru circuitele de agent frigorigen umplute cu agent frigorigen R1234yf şi nici pentru autovehiculele hibride sau electrice cu compresoare acţio..
54,87 Lei
Previne aderarea picăturilor de sudură pe piesă şi arzător, fără afectarea cordonului de sudură. Spray-ul de protecţie la sudură este conceput conform celui mai nou stadiu al tehnicii. Creşte durata de fucționare a duzelor de sudură şi a pieselor interne de la arzător. Fără silicon şi cluorofluoroca..
37,20 Lei
Ulei pe bază de polialchilen glicol (PAG), complet sintetic utilizat pentru lubrifiere, etanșare și răcire la compresoare frigorifice sau circuite frigorifice, în sisteme de climatizare pentru pasageri sau vehicule comerciale. A fost formulat astfel încât să poată fi amestecat cu agenți frig..
52,73 Lei
Afişare 1 - 48 din 135 (3 pagini)