Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Produse pentru intretinere

Ulei de motor modern multi-grade pentru utilizarea pe tot parcursul anului. Îndeplineşte cerinţele producătorilor de motoare renumiţi, de ex. Briggs şi Stratton, Honda, Tecumseh etc. Uleiurile de bază selecţionate produse prin tehnologia de sinteză şi cu un conţinut ridicat de aditivi garantează o c..
58,75 Lei
Menţine funcţionarea mecanică uşoară a pieselor mobile pe termen lung. Elimină scârţâielile. Protejează toate componentele de metal împotriva coroziunii pe timp de iarnă. Neutru în raport cu plasticul, lacurile, metalele şi lemnul. Pentru funcţionarea mai uşoară a maşinilor de tuns iarba, foarfecelo..
40,28 Lei
Este un ulei monograd, formulat dupa cele mai noi tehnologii. Uleiuri de bază atent selecţionate cu un indice de vascozitate ridicat şi un conţinut ridicat de aditivi asigură o ungere optimă în toate condiţiile de funcţionare. Aditivarea sporită garantează o lubrifiere de primă clasă şi asigură o du..
35,64 Lei
Ulei de motor performant, de calitate superioară, dezvoltat special pentru lubrifierea motoarelor în 2 timpi răcite cu aer. Îndeplineşte cerinţele dure ale producătorilor de ferăstraie de top. Cu API-TC. Pentru o lubrifiere optimă şi protecţie la uzură chiar şi în cele mai dure condiţii. Cu protecţi..
44,54 Lei
Ulei pentru lanţuri nepoluant, biodegradabil (test OECD 301 B) pe bază de plante, cu aderenţă şi lubrifiere excepţionale. Protejează împotriva coroziunii şi uzurii. Comportarea optimă a viscozităţii în funcţie de temperatură garantează utilizarea pe parcursul întregului an în condiţii de temperaturi..
37,96 Lei
Ulei mineral de înaltă performanţă, pe bază de uleiuri de bază selecţionate pentru lubrifierea în caz de diminuare a funcţionării. Aderenţa excepţională şi gradul optim de lubrifiere garantează că toate piesele mobile, precum elementele şi articulaţiile de lanţ sunt lubrifiate optim şi sunt protejat..
32,80 Lei
Ulei universal in 4 timpi pentru echipamentele de gradinarit SAE 10W-30 este un ulei de motor multigrad, utilizabil pe tot parcusul anului. Aceasta depășește cerintele producătoriilor de motoare, cum ar fi Briggs & Stratton, Honda, Tecumseh etc Uleiuri de bază selecţionate şi un conţinut ridicat de ..
44,54 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)