Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Perii de par si piepteni

Producator: Wahl
Descriere: Set piepteni colorati Wahl Clipper combs 12buc. Flat Top Comb este un acesoriu obligatoriu pentru orice stilist si poate fi folosit ca ghid in timpul utilizarii masinii de tuns. Avand o suprafat neteda, si nu canelara, permite masinii sa alunece usor peste ea. Permite execu..
74,99 Lei
Producator: Lila Rossa
  Aceasta perie este usor de folosit avand mai multi zimti de diferite dimensiuni, ajuta la taparea parului, oferindu-i un volum rapid si sigur. Perie de tapat profesionala din lemn si par de mistret. Descriere: par de mistret ideal pentru crearea volumului peri ionici lungi, pentru ne..
12,99 Lei
Producator: Lila Rossa
  Descriere: Peria de par profesionala Ceramica-Ionica Nano Technology cu diametrul de 19 mm; Suprafata ceramica protejeaza parul; Peria are efect antistatic, mentine si distribuie egal caldura generata de uscatorul de par pentru uscare rapida; Manerul este confortab..
24,99 Lei
Producator: Lila Rossa
Descriere: Peria de par profesionala Ceramica-Ionica Nano Technology cu diametrul de 25 mm; Suprafata ceramica protejeaza parul; Peria are efect antistatic, mentine si distribuie egal caldura generata de uscatorul de par pentru uscare rapida; Manerul este confortabil,..
25,99 Lei
Producator: Lila Rossa
Descriere: Peria de par profesionala Ceramica-Ionica Nano Technology cu diametrul de 32 mm; Suprafata ceramica protejeaza parul; Peria are efect antistatic, mentine si distribuie egal caldura generata de uscatorul de par pentru uscare rapida; Manerul este confortabil,..
26,99 Lei
Producator: Lila Rossa
Descriere:   Peria de par profesionala Ceramica-Ionica Nano Technology cu diametrul de 45 mm; Suprafata ceramica protejeaza parul; Peria are efect antistatic, mentine si distribuie egal caldura generata de uscatorul de par pentru uscare rapida;..
39,99 Lei
Producator: Lila Rossa
  Descriere: Peria de par profesionala Ceramica-Ionica Nano Technology cu diametrul de 53 mm; Suprafata ceramica protejeaza parul; Peria are efect antistatic, mentine si distribuie egal caldura generata de uscatorul de par pentru uscare rapida; Manerul este confortab..
28,99 Lei
Producator: Lila Rossa
  Descriere: Peria de par profesionala Ceramica-Ionica Nano Technology cu diametrul de 65mm; Suprafata ceramica protejeaza parul; Peria are efect antistatic, mentine si distribuie egal caldura generata de uscatorul de par pentru uscare rapida; Manerul este confortabil, (cauciucat - si..
59,99 Lei
Producator: Lila Rossa
Pieptene antistatic din carbon TM10 Pieptene antistatic din carbon pentru volum. Se poate folosi in saloane si acasa...
8,96 Lei
Producator: TERMAX
Pieptan TM08 este un pieptan profesional de ultima generatie realizat din carbon. Acesti piepteni rezista la temperaturi de pana la 220 grade. Ideali pentru frizerie si coafor...
10,90 Lei
Producator: Lila Rossa
Pieptan TM16 este un pieptan profesional de ultima generatie realizat din plastic de tapat ceea ce ii confera flexibilitate. Acesti piepteni rezista la temperaturi de pana la 220 grade. Ideali pentru frizerie si coafor. ..
7,99 Lei
Producator: Lila Rossa
Pieptan YS-452 este un pieptan profesional de ultima generatie realizat din plastic ceea ce ii confera flexibilitate. Acesti piepteni rezista la temperaturi de pana la 220 grade. Ideali pentru frizerie si coafor. Culorile pot diferi in functie de stocul disponibil...
12,99 Lei
Producator: Lila Rossa
Pieptan TM17 - este realizat din carbon. Pieptanul netezeste parul foarte bine si ii da luciu si stralucire parului. Rezistenta pieptanului la caldura este de pana la 220 grade C. ..
9,99 Lei
Producator: Lila Rossa
Pieptan TM05 - este realizat din carbon. Pieptanul netezeste parul foarte bine si ii da luciu si stralucire parului. Rezistenta pieptanului la caldura este de pana la 220 grade C. ..
9,99 Lei
Producator: TERMAX
Pieptan TM04 - este realizat din carbon. Pieptanul netezeste parul foarte bine si ii da luciu si stralucire parului. Rezistenta pieptanului la caldura este de pana la 220 grade C...
8,50 Lei
Producator: Lila Rossa
Perie de par pentru prevenirea incalcirii si pieptanarea usoara a parului. Peria este recomandata pentru uzul in saloane si nu numai. Tip peri: Metalici Materialul manerului: Lemn Se poate folosi pentru intinsul si pieptenarea parului. Pentru o coafura de invidiat! Peria poate fi fixa..
24,99 Lei
Producator: Lila Rossa
  Descriere: Perie de par pentru prevenirea incalcirii si pentru pieptanarea usoara a parului. Peria este recomandata pentru uzul in saloane si nu numai. Tip peri: Din Lemn Materialul manerului: Lemn Se poate folosi pentru intinsul si pieptenarea parului. Pentru o coafura de invi..
23,99 Lei
Producator: Lila Rossa
Perie de par pentru prevenirea incalcirii si pieptanarea usoara a parului. Peria este recomandata pentru uzul in saloane si nu numai. Tip peri: Din Lemn Materialul manerului: Lemn Se poate folosi pentru intinsul si pieptenarea parului. Pentru o coafura de invidiat! Peria poate fi fixata - a..
21,99 Lei
Perie de par Olivia Garden Thermo Active Ionic, OGBTA45
-15 %
Producator: Made in China
  Descriere: De mai bine de 20 de ani peria profesionala rotunda Thermo Active Ionic de la Olivia Garden cu ventilatie 100%, cu par de mistret, termic si ionic. Parul de mistret + naylon ionic ajuta la o coafare mai usoara prin controlul total al tensiunii parului. Pentru realizarea coafurilor..
54,98 Lei 46,98 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)