Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Organizare si depozitare

Producator: Lila Rossa
Cutie de depozitare tip penar, rozCu siguranta ne dorim ca mediul nostru de munca sa fie unul ordonat Produsele mici si multe, se amesteca intre ele cu foarte mare usurinta, mai ales atunci cand lucrezi in domeniul frumusetii si faci acest lucru in fiecare ziDin acest punct de vedere, venim in ajuto..
8,00 Lei
Producator: Lila Rossa
Cutie de depozitare rotunda, transparenta, 8 compartimente Cutia de plastic etajata este ideala pentru decoratiuni si accesorii unghii (sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc) Aceasta a fost special conceputa pentru ca tu sa iti poti tine cele mai folosite decoratiuni si accesorii in acelasi..
5,00 Lei
Producator: Lila Rossa
Cutie de depozitare etajata, transparenta, rozCutia de plastic etajata este ideala pentru decoratiuni si accesorii unghii (sclipici, paiete, strasuri, catifea, fimo etc) Aceasta a fost special conceputa pentru ca tu sa iti poti tine cele mai folosite decoratiuni si accesorii in acelasi loc!Cele trei..
24,00 Lei
Producator: Siegbert
Umerasul electric cu uscator pentru haine pune puterea unui uscator conventional in palma mainii. Este mult mai mult decat un umeras pentru haine. Tehnologia cu dubla actiune hot and cold (fierbinte si rece) este cea mai rapida, usoara si mai sigura metoda de a va usca hainele delicate. Umerasul ele..
83,00 Lei
Producator: Made in China
Un organizator de pantofi practic ce ocupa putin spatiu si permite pastrarea pantofilor in ordine.  Fabricat din ABS si otel 4 rafturi  Capacitate: 12 perechi Usor de asamblat (include ghid) Se pot combina mai multe rafturi de acest model, din 4 rafturi in cate doriti. Dimensiuni..
54,00 Lei
Producator: Made in China
Un organizator de pantofi practic ce ocupa putin spatiu si permite pastrarea pantofilor in ordine.  Fabricat din ABS si otel 10 rafturi  Capacitate: 30 perechi Usor de asamblat (include ghid) Dimensiuni raft: 51 x 24 x 140 cm Dimensiuni cutie: 16 x 7 x 51 cm   ..
54,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)