Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Modulatoare FM

Producator: AleximTop
Siguranta Statie Audio Auto Gold 80A COD : SIG-GOLD-80A Siguranta Fuzibila de putere , pentru statiile de sunet si subwoofere auto . Utilizata in toate industria auto pentru sistemele de  sunet si muzica de claritate si putere mare , Aceasta siguranta protejeaza aparatura de sun..
4,99 Lei
Producator: AleximTop
Siguranta Auto cu Reset 70A  COD : SAR-2882-70A Siguranta de circuit ( intrerupator de circuit ) , protectie de circuit sau siguranta de protectie cu functie reset.  Acesta siguranta are rolul de a intrerupe circuitul atunci cand este supra-incarcat . Protectia se poate folosi in dom..
89,99 Lei
Producator: AleximTop
Siguranta Auto cu Reset 50A  COD : SAR-2880-50A Siguranta de circuit ( intrerupator de circuit ) , protectie de circuit sau siguranta de protectie cu functie reset.  Acesta siguranta are rolul de a intrerupe circuitul atunci cand este supra-incarcat . Protectia se poate folosi in dom..
89,99 Lei
Producator: AleximTop
Siguranta Statie Audio Auto Gold 70A COD : SIG-GOLD-70A Siguranta Fuzibila de putere , pentru statiile de sunet si subwoofere auto . Utilizata in toate industria auto pentru sistemele de sunet si muzica de claritate si putere mare , Aceasta siguranta protejeaza aparatura de sunet de..
4,99 Lei
Producator: AleximTop
Siguranta Statie Audio Auto Gold 60A COD : SIG-GOLD-60A Siguranta Fuzibila de putere , pentru statiile de sunet si subwoofere auto . Utilizata in toate industria auto pentru sistemele de  sunet si muzica de claritate si putere mare , Aceasta siguranta protejeaza aparatura de sunet de pe..
4,99 Lei
Producator: AleximTop
Suport Siguranta Auto cu Fixare COD : SUP-SIG-FUSE Suport sau Soclu pentru sigurantele auto 19x13mm , ce se poate fixa cu ajutorul urechiolor de prindere . Soclu pentru o siguranta de amperaj diferit : 5,10,15,20,25,30A . Dimensiune priza : 33 x 22,5 x 7,8mm Material : Plastic ABS..
4,99 Lei
Producator: AleximTop
Set 10 Sigurante Auto cu Led  COD : SIG-LED-1923 Set de 10 sigurante Fuzibile cu led , folosite in domeniul auto - moto in ptotectia parti electrice , electronicelor si aparatelor utilizate in automobile. Aceasta noua inovatie in domeniul , vine in ajutorul tuturor , prin faptul ca atunci ..
14,99 Lei
Producator: AleximTop
Set 10 Mini Sigurante Auto cu Led  COD : SIG-LED-1120 Set de 10 Mini sigurante Fuzibile cu led , folosite in domeniul auto - moto in ptotectia parti electrice , electronicelor si aparatelor utilizate in automobile. Aceasta noua inovatie in domeniul , vine in ajutorul tuturor , prin f..
14,99 Lei
Producator: AleximTop
Intrerupator Baterie Auto HE03 / 250A COD : CAR-HE03 Intrerupator general intre circuite electrice si baterie , folosite in domeniul auto sau naval. Acest switch cu actiunea ON - OF se foloseste cu ajutorul manetei ce trebuie rasucita , ea avand si o cheie ce poate bloca ,  intregul comu..
114,99 Lei
Producator: AleximTop
Cleste Crocodil Izolat 90mm / Set 2 buc COD : CRO-90M Set de doi clesti tip crocodili din alama cu manere de protectie de cauciuc , folositi in utilizari auto si nu numai . Acesti clesti se pot utiliza la transferul de tensiune de la un automobil la altul , prin atasarea unor cabluri . ..
12,99 Lei
Producator: AleximTop
Cabluri Auto cu Clesti de Pornire 400 Amp  COD : CAB-400A Set de cabluri cu clesti de metal pentru transferul de curent intre bateriile auto . Aceste cabluri sunt ideale pentru automobile care au nevoie de transfer curent . Doua cabluri cu clesti de culoare rosie si neagra pentru con..
39,99 Lei
Producator: AleximTop
Cabluri Auto cu Clesti de Pornire 1000 Amp  COD : CAB-1000A Set de cabluri cu clesti de metal pentru transferul de curent intre bateriile auto . Aceste cabluri sunt ideale pentru automobile care au nevoie de transfer curent . Doua cabluri cu clesti de culoare rosie si neagra pentru c..
59,99 Lei
Producator: AleximTop
Suport Siguranta Auto 19x13mm , pe fir Acest suport se poate folosi im multe aplicati de auto - moto sau de hobby , cu ajutorul ei putem sa protejam diferite aparate conectand acest suport inaintea alimentari aparatului , si astfel la o tensiune variabila sau orice intamplare neplacuta sigura..
7,99 Lei
Producator: AleximTop
Suport Siguranta Audio Auto + Sig 60A Suport pentru sigurante la sistemul audio din masina , Suportul are si o siguranta de 60A inclus.  Acest suport se foloseste in general la statiile audio de la masini , dar nu numai . Capacele sunt detasabile pentru schimbarea sigurantei. Suport ..
14,99 Lei
Producator: AleximTop
Siguranta Statie Audio Auto Gold 50A COD : SIG-GOLD-50A Siguranta Fuzibila de putere , pentru statiile de sunet si subwoofere auto . Utilizata in toate industria auto pentru sistemele de  sunet si muzica de claritate si putere mare , Aceasta siguranta protejeaza aparatura de sunet de pe mas..
4,99 Lei
Producator: AleximTop
Siguranta Statie Audio Auto Gold 40A COD : SIG-GOLD-40A Siguranta Fuzibila de putere , pentru statiile de sunet si subwoofere auto . Utilizata in toate industria auto pentru sistemele de  sunet si muzica de claritate si putere mare , Aceasta siguranta protejeaza aparatura de sunet de pe..
4,99 Lei
Producator: AleximTop
Suport Auto de Telefon cu Ventuza si Clema  COD : TEL-201 Suport auto cu dubla prindere , prin lipire cu ventuza si prin clips cu clema pentru gura de aerisire de la auto. Acest suport pentru telefoane , smartfoane si diferite deviceuri , are 2 brate unul fix si altul mobil pentru prinderea si..
16,99 Lei
Producator: AleximTop
Siguranta Auto 25A  COD : SIG-1913-25A Sigurante fuzibile folosite in domeniul auto-moto etc. Sigurante cu carcasa de plastic si conectori de aliaj , folosite la toate tipurile de automobile , autoturisme , autocamioane , tiruri , etc . Aceste sigurante se folosesc in instalatiile auto ..
69,99 Lei
Producator: AleximTop
Siguranta Auto 20A  COD : SIG-1913-20A Sigurante fuzibile folosite in domeniul auto-moto etc. Sigurante cu carcasa de plastic si conectori de aliaj , folosite la toate  tipurile de automobile , autoturisme , autocamioane , tiruri , etc . Aceste sigurante se folosesc in instalatiile auto..
69,99 Lei
Producator: AleximTop
Siguranta Auto 15A  SIG-1913-15A Sigurante fuzibile folosite in domeniul auto-moto etc. Sigurante cu carcasa de plastic si conectori de aliaj , folosite la toate  tipurile de automobile , autoturisme , autocamioane , tiruri , etc . Aceste sigurante se folosesc in instalatiile auto la pr..
69,99 Lei
Producator: AleximTop
Siguranta Auto 10A  SIG-1913-10A Sigurante fuzibile folosite in domeniul auto-moto etc. Sigurante cu carcasa de plastic si conectori de aliaj , folosite la toate  tipurile de automobile , autoturisme , autocamioane , tiruri , etc . Aceste sigurante se folosesc in instalatiile auto la pr..
69,99 Lei
INTRERUPATOR GENERAL BATERIE AUTO SAU NAVAL 48V- 1250A INTRERUPATOR GENERAL BATERIE AUTO SAU NAVAL 48V- 1250A
Hot
Producator: AleximTop
Intrerupator General Baterie Auto sau Naval 48V- 1250A Comutator General in carcasa tip Heblu , folosit in industria Auto sau Navala pentru a Inchide/Deschide circuitul electric de contact al Autoturismului , Autocamionului , Barci , Ambarcatiuni. Acest intrerupator este o protectie pentru..
119,99 Lei
Producator: AleximTop
Intrerupator General Baterie Auto 2 Chei , 12V - 24V 200A Comutator General tip Heblu cu 2 Chei , folosit in industria Auto sau Navala pentru a Inchide/Deschide circuitul electric de contact al Autoturismului , Autocamionului , Barci , Ambarcatiuni. Acest intrerupator este o protectie pent..
44,99 Lei
Producator: AleximTop
Set Sigurante Auto Mini 10 Buc MINI COD : SIG-9138-10B Sigurante fuzibile folosite in domeniul auto-moto etc. Sigurante cu carcasa de plastic si conectori de aliaj , folosite la toate  tipurile de automobile , autoturisme , autocamioane , tiruri , etc . Aceste sigurante se folosesc in i..
4,99 Lei
Producator: AleximTop
Set Sigurante Auto 10 Buc  COD : SIG-1913-10B Sigurante fuzibile folosite in domeniul auto-moto etc. Sigurante cu carcasa de plastic si conectori de aliaj , folosite la toate  tipurile de automobile , autoturisme , autocamioane , tiruri , etc . Aceste sigurante se folosesc in instalatii..
4,99 Lei
Producator: AleximTop
Clește Crocodil 51mm cu buton 2 buc/set COD : CRO-5110 Clesti , Crocodili de prindere , folositi in diverse situati si intrebuintari , in medi casnice de hobby sau profesionale , Acesti clesti sunt foarte utili in utilizarea lor alaturi de testerele ansele aparatelor de tehnica si..
4,99 Lei
Producator: AleximTop
Cleste Crocodil 50mm Izolat , set 2 buc COD : CRO-50C Acesti clesti de mici dimensiuni 50mm lungime , din material metalic si cu izol;atie complecta de cauciuc moale , se pot utiliza in multiple aplicati cum ar fi in domeniul electronic , casnic si industrial , in electrica auto si domesti..
3,99 Lei
Producator: AleximTop
Suport Auto de Telefon cu Ventuza COD : JXCH-6901 Suport auto cu dubla prindere , prin lipire cu ventuza si prin clips cu clema pentru gura de aerisire de la auto. Acest suport pentru telefoane , smartfoane si diferite deviceuri , are 3 brate mobile de sustinere a aparatelor utilizate in e..
19,99 Lei
Producator: AleximTop
Suport Auto de Telefon cu Clema COD : TEL-03008 Suport auto cu prindere prin clips cu clema pentru gura de aerisire de la auto. Acest suport pentru telefoane , smartfoane si diferite deviceuri , are 3 brate mobile de sustinere a aparatelor utilizate in el . Intre corpul de sus si sustinator di..
14,99 Lei
Producator: AleximTop
Kit Cabluri Audio Subwoofer Auto MD-668 Cablul de alimentare: 8GA sârmă Lungime cablu de alimentare:4.5m Sârmă de pământ:0.52m Cablu de conectare RCA:4.5m Cablul de control:4.5m Dimensiunea de titularul fuse:8.5*4.2*2.1cm / 3.3*1.6*0.8 inch Curentul maxim de siguranţă: 60A Cantitatea:1set ..
64,99 Lei
Producator: AleximTop
Cleste Crocodil Izolat 600A set 2 buc COD : CRO-600A Set de doi clesti tip crocodili din alama cu manere de protectie de cauciuc , folositi in utilizari auto si nu numai . Acesti clesti se pot utiliza la transferul de tensiune de la un automobil la altul , prin atasarea unor cabluri . ..
24,99 Lei
Producator: AleximTop
Cleste Crocodil 35mm Izolat , set 2 buc COD : CRO-035 Acesti clesti de mici dimensiuni 50mm lungime , din material metalic si cu izol;atie complecta de cauciuc moale , se pot utiliza in multiple aplicati cum ar fi in domeniul electronic , casnic si industrial , in electrica auto si domesti..
3,99 Lei
Producator: AleximTop
Cleste Crocodili 50mm cu Plastic ,set 2 buc COD : CRO-050 Crocodili tip clesti mini cu mânerele de plastic , acești clești se folosesc în domeniul ,  electric , electronic , auto , tehnica industriala , etc. Material :  Metal și protecție de plastic  Dimensiune : 50mm  ..
3,99 Lei
Producator: AleximTop
Clesti Crocodil 30A set 2 buc COD : CLESTI-CRO-30A Set de doi clesti tip crocodili din alama cu manere de protectie de cauciuc , folositi in utilizari auto si nu numai . Acesti clesti se pot utiliza la transferul de tensiune de la un automobil la altul , prin atasarea unor cabluri . La ace..
7,99 Lei
Producator: AleximTop
Clesti Crocodil 400A set 2 buc COD : CRO-400A Set de doi clesti tip crocodili din alama cu manere de protectie de cauciuc , folositi in utilizari auto si nu numai . Acesti clesti se pot utiliza la transferul de tensiune de la un automobil la altul , prin atasarea unor cabluri . La ac..
12,99 Lei
Producator: AleximTop
Cleste Crocodil Izolat 50A set 2 buc COD : CRO-50A Set de doi clesti tip crocodili din alama cu manere de protectie de cauciuc , folositi in utilizari auto si nu numai . Acesti clesti se pot utiliza la transferul de tensiune de la un automobil la altul , prin atasarea unor cabluri . ..
9,99 Lei
Producator: AleximTop
Controler Audio Bass RCA   COD : SGC-200 Controler SGC200 este folosit pentru a regla nivelul de putere al amplificatorului stereo ,  egalizatorului sau volumul crossover , din tabloul de bord sau alte locatii la distanta. Cu acesta puteti adauga noi comenzi la sobwooferul din masina..
84,99 Lei
Producator: AleximTop
Casca Bluetooth Headset Wireless - KBP-A16 COD : BT-KBP-A16 Casca cu conectare prin bluetooth , folosita de conducatori auto sau de persoanele care vor sa foloseasca telefonul fara a folosi mainile .  Casca se conecteaza automat prin cautare bluetooth , si suporta conectarea a doua deviceu-..
64,99 Lei
Producator: AleximTop
Sistem Auto Handsfree Bluetooth V 5.0 + EDR Multipoint BT-SP09 COD : BT-SP09 Acest dispozitiv BLUETOOTH fara maini este foarte util pentru soferi care au nevoie sa discute la telefon in timpul mersului cu automobilul, Se instaleaza si monteaza  foarte usor .Conexiunea intre el si telefon s..
114,99 Lei
Producator: AleximTop
Casca Bluetooth Headset Wireless - ST  COD : BT-M165 Casca cu conectare prin bluetooth , folosita de conducatori auto sau de persoanele care vor sa foloseasca telefonul fara a folosi mainile .  Casca se conecteaza automat prin cautare bluetooth Indicator de baterie Functie de orit..
24,99 Lei
Producator: AleximTop
Sistem Auto Handsfree Bluetooth V 5.0 Multipoint BT-YHQ01 COD-BT-YHQ01 Acest dispozitiv este foarte util pentru soferi , se instaleaza usor si conexiunea intre el si telefon se realizeaza automat dupa prima inperechere .Suporta pana la doua aparate conectate simultan datorita sistemului Mu..
64,99 Lei
Producator: AleximTop
Modulator FM Mp3 Player si Telecomanda 4 in1 COD : MOD-FM-401 Acest MP3 player este un produs foarte bun,si face posibila transmisia de pe modulatorul fm,in care putem conecta un card micro SD sau stick USB, la frecventa radio de la casetofonul sau cd playerul masini .Telecomanda va ajuta..
34,99 Lei
Producator: AleximTop
Modulator FM Mp3 Player si Telecomanda BT COD : MOD-FM-4178BT Acest aparat electronic tip Modulator fm Fm MP3 cu telecomanda si functie de Bluetooth , folosit in domeniul auto - moto ,  vine in ajutorul conducatorilor cu functia de Bluetooth pentru conectarea telefonului si aoferi un pl..
49,99 Lei
Producator: AleximTop
Adaptor Bluetooth -USB cu Cablu JAC , Auxiliar BT-USB-JAC Culoare: Negru Bluetooth 2.1 + EDR Suport A2DP V1.2 Powered by 5V DC Rata de transmisie:3(Mbps) Distanta de transmisie: până la 10m Modul de alimentare cu energie: USB-PUTERNIC Lasa boxele obişnuiţi deveni instanta..
14,99 Lei
Producator: AleximTop
Acest MP3 player este un produs foarte bun,si face posibila transmisia de pe modulatorul fm,in care putem conecta un card micro SD sau stick USB, la frecventa radio de la casetofonul sau cd playerul masini . De altfel la modulatorul mp3 player-ul 4718BT-car,mai este posibila si obtiunea de conec..
54,99 Lei
Producator: AleximTop
Acest aparat electronic tip Modulator fm Fm MP3 cu telecomanda si functie de Bluetooth , folosit in domeniul auto - moto ,  vine in ajutorul conducatorilor cu functia de Bluetooth pentru conectarea telefonului si aoferi un plus de siguranta soferilor ,  scutindui astfel de imposibilitatea de a..
79,99 Lei
Producator: AleximTop
Modulator FM Mp3 Player si Telecomanda COD : MOD-FM-TM90 Transmitator Fm auto cu telecomanda , pentru receptionarea semnalului radio și conectare cu Usb stick sau card Micro sd. ..
21,99 Lei
Producator: AleximTop
Caseta Adaptoare Auto - MP3  COD : CAR-CAS-502 Acest adaptor tip caseta auto , folosit la sistemele mai vechi a masinilor care dispun de aparate media cu caseta , pentru a putea alimenta un aparat MP3 la acesta cu ajutorul mufei JAC 3,5mm . Adaptor tip caseta audio  Mufa tip JAC 3,..
12,99 Lei
Afişare 1 - 48 din 58 (2 pagini)