Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Liqui Moly

Ulei motor Liqui Moly Top Tec 4300 5W-30 (3741) (2324) 5L
-5 %
Producator: Liqui Moly
Ulei modern de motor, de mare performanţă, cu conţinut redus de cenusă, utilizabil în orice anotimp, care asigură un mers lin al motorului. Combinaţia dintre uleiurile de bază neconvenţionale obţinute prin tehnologia de sinteză şi cei mai moderni aditivi garantează un ulei de motor care asigură o pr..
200,17 Lei 189,99 Lei
Ulei motor Liqui Moly Special Tec LL 5W-30 (1192) (2447) 1L
-9 %
Producator: Liqui Moly
Descriere Este un ulei de motor cu o formulă modernă, obţinut prin cea mai nouă tehnologie, care asigură un mers lin al motorului. Uleiuri de bază neconvenţionale obţinute printr-o tehnologie de sinteză de hidrocracare au fost combinate cu cea mai modernă tehnologie de aditivare. Uleiul de motor cu..
41,54 Lei 37,99 Lei
Spray Liqui Moly protectie impotriva rozatoarelor
-19 %
Producator: Liqui Moly
Odorizant pentru prevenirea mirosurilor neplăcute în compartimentul motorului. Utilizare simplă şi rapidă. Previne reparaţiile costisitoare. Amestecul pentru prevenirea mirosului nu influenţează negativ mediul şi fauna. Pulverizaţi piesele de plastic şi de cauciuc din toate părţile. Repetaţi aplicar..
24,81 Lei 19,99 Lei
Solutie Liqui Moly Pro-Line curatare DPF
-1 %
Producator: Liqui Moly
Combinaţie de aditivi foarte eficientă, pe bază de solvenţi, pentru curăţarea filtrelor de particule Diesel în stare demontată. Impurităţile din filtrul de particule Diesel sunt dizolvate, astfel nu mai este necesară schimbarea. Astfel pot fi scăzute costurile de funcţionare. Date tehnice Format ..
226,48 Lei 223,99 Lei
PRODUS RESIGILAT - Spray Liqui Moly Pro-Line de curatare admisie motoare diesel și EGR R1566
-26 %
Producator: Liqui Moly
  PRODUS RESIGILAT, AMBALAJ USOR DETERIORAT ( CAPACUL PRODUSULUI ESTE CRAPAT)                                                      Diluant activ special cu combinaţie de aditivi Hightech pentru eliminarea impurităţilor specifice şi a depunerilor din zona de admisie şi zona clapetei de accelera..
67,12 Lei 49,99 Lei
Ulei motor Liqui Moly Motorbike 4T 10W-50 Street Race Ulei motor Liqui Moly Motorbike 4T 10W-50 Street Race
-9 %
Producator: Liqui Moly
Descriere: Ulei de motor High-Performance complet sintetic. Asigură gradul maxim de performanţă şi protejează motorul în toate condiţiile de funcţionare. O lubrifiere optimă, curăţenia excepţională a motorului, valorile de frecare excelente şi uzura redusă sunt de la sine înţelese, la fel ca uşur..
55,09 Lei 49,99 Lei
Aditiv ulei Liqui Moly pentru cutie de viteza automata R1557
-8 %
Producator: Liqui Moly
Întreţine în mod optim garniturile de cauciuc şi garniturile de plastic din mecanismul de direcţie şi din transmisia automată. Previne sau elimină neetanşeităţile de la transmisie, determinate de garniturile rigidizate, resp. fragilizate. Curăţă orificiile şi canalele transmisiei şi restabileşte efi..
39,31 Lei 35,99 Lei
Spray Liqui Moly multifuncţional LM 40, 200ml
-15 %
Producator: Liqui Moly
Descriere: Lubrifiază, curăţă, dizolvă, protejează şi îngrijeşte. Menţine funcţionarea mecanică uşoară a pieselor mobile pe termen lung. Datorită capacităţii de curgere deosebite, LM 40 pătrunde în cele mai inaccesibile puncte de lubrifiere. Desface şuruburile înţepenite din cauza r..
17,62 Lei 14,99 Lei
Ulei motor Liqui Moly Leichtlauf HC7 5W-40 1L Ulei motor Liqui Moly Leichtlauf HC7 5W-40 1L
-8 %
Producator: Liqui Moly
Ulei de motor de mare performanţă, care asigură un mers lin al motorului , utilizabil în orice anotimp. Combinaţia uleiurilor de bază nevonvenţionale pe bază de hidrocracare cu cea mai nouă tehnologie de aditivare, garantează un ulei de motor care reduce consumul de ulei şi carburant şi asigură o al..
41,42 Lei 37,99 Lei
Spray LIQUI MOLY cu racire
-13 %
Producator: Liqui Moly
Sprayul de racire locala se foloseste in mod obisnuit la reparatii si identificarea problemelor pe diferite suprafete. Acesta solutie permite asamblarea cu strangere a diferitelor componente. Cu ajutorul acestui spray se pot localiza defectele din circuitele electrice care au fost cauzate de supraso..
31,99 Lei 27,99 Lei
Spray Liqui Moly lustruit cauciucuri
-13 %
Producator: Liqui Moly
Dezvoltată pentru curăţarea, întreţinerea, protecţia şi îmbunătăţirea aspectului jantelor într-o singură etapă de lucru. Această spumă redă strălucirea intensă pneurilor degradate. Nu este adecvat pentru vehiculele pe două roţi. Proprietăți - ușor de folosit - nu conține solvenți infl..
31,99 Lei 27,99 Lei
Spray Liqui Moly lustruit bord Spray Liqui Moly lustruit bord
-11 %
Producator: Liqui Moly
Elementele de plastic tocite şi degradate redevin ca noi. Elementele de plastic îşi redobândesc aspectul iniţial şi nu se zbârcesc. Scârţâielile şi pârâiturile deranjante sunt eliminate. Întreţine fără ungere, este antistatic şi ţine praful la distanţă. Lubrifiere bună pentru piesele de cauciuc şi d..
17,99 Lei 15,99 Lei
Solutie Liqui Moly curatare viziera casca Motorbike
-20 %
Producator: Liqui Moly
Păstrează și curăță căști și protecție viziere. Anti-aburire activă pentru sticlă obișnuită și suprafețe din plastic. Produsul are un efect pe termen lung. Îndepărtează murdăria, insectele, straturile de ulei și silicon. Pentru o vedere clară și siguranță sporită. Proprietăţi: - oferă..
19,99 Lei 15,99 Lei
Ulei motor Liqui Moly Molygen New Generation 10W-30 (9978) 5L
-6 %
Producator: Liqui Moly
Ulei de motor cu vascozitate redusa, de inalta performanta, pentru utilizarea all-season. Combinatia de uleiuri de baza neconvetionale cu tehnologia cea mai avansata de producere a aditivilor, precum si aditivul special Molygen garanteaza un ulei de motor cu vascozitate redusa, stabil la forfecare, ..
170,93 Lei 159,99 Lei
Solutie Liqui Moly Pro-Line curațare filtru de particule DPF R1567
-7 %
Producator: Liqui Moly
                                            Solutia Pro-Line pentru curatarea filtrului de particule diesel este un agent extrem de eficient pentru economisirea costurilor pentru curățarea filtrelor de particule diesel instalate pe vehicule. Contaminarea din filtrul diesel de particule se d..
134,99 Lei 124,99 Lei
Soluţie LIQUI MOLY curăţat radiator R1675
-25 %
Producator: Liqui Moly
Depunerile din sistemul de răcire/încălzire formează bariere pentru schimbul de căldură, blochează supapele termostat şi mecanismele de reglare. Temperaturile prea ridicate ale motoarelor cauzează funcţionarea ineficientă a motorului, sporesc uzura şi riscul de deteriorare a acestuia. Agentul de răc..
19,99 Lei 14,99 Lei
Spray cu ceara Liqui Moly pentru protecţie podea - antracit/negru
Hot -11 %
Producator: Liqui Moly
Ceara pentru protectie anticoroziva este un material de acoperire cu conţinut de solvent, care este folosit ca un inhibitor de coroziune bazat pe ceruri, esteri, răşini, solvenţi şi inhibitori speciali. Datorita proprietatilor sale excelente de penetrare, ceara pentru protecţie anticoroziva pătrunde..
46,99 Lei 41,99 Lei
Aditiv Liqui Moly evitare pierderi ulei servodirectie
-19 %
Producator: Liqui Moly
Adititivii incluși întrțin optim garniturile din cauciuc şi din plastic din mecanismul de direcţie. Previne pierderea de ulei, opreşte pierderea de ulei în cazul mecanismelor de direcţie care prezintă scurgeri şi regenerează garniturile întărite. Orificiile şi canalele mecanismelor de direcţie sunt ..
18,60 Lei 14,99 Lei
Solutie Liqui Moly Pro-Line clatire filtru de particule Liqui Moly DPF R1568
-6 %
Producator: Liqui Moly
Film prezentare                                           Solutia Pro-Line pentru clatirea filtrului de particule diesel folosit dupa curățarea filtrelor de particule diesel cu solutia speciala de curatare (art. nr. 5169). Particule de depuneri sunt dizolvate si distribuite in filtrul de parti..
84,99 Lei 79,99 Lei
Aditiv Liqui Moly Pro-Line pentru stabilizarea vascozitatii R1849
-7 %
Producator: Liqui Moly
Reduce consumul de ulei. Menţine viscozitatea uleiului de motor stabilă. Pentru presiunea constantă a uleiului. Chiar şi în cele mai dure condiţii de funcţionare, Visco-Stabil oferă protecţie faţă de pierderile de ulei de motor prin forfecare, de natură mecanică. Previne diluarea uleiului de motor î..
69,86 Lei 64,99 Lei
Aditiv motorină Liqui Moly Anticongelant Fließ-Fit R1697 Aditiv motorină Liqui Moly Anticongelant Fließ-Fit R1697
-17 %
Producator: Liqui Moly
Aditivul pentru motorină Diesel fließ-fit este o combinaţie de aditivi cu greutate moleculară mare şi fără conţinut de cenuşă, într-un lichid purtător. Aditivul controlează şi influenţează creşterea cristalelor de parafină, îmbunătăţind filtrabilitatea motorinei şi proprietăţile de curgere. Eficienţ..
14,43 Lei 11,99 Lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)