Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Verto

Producator: Verto
Masina de gaurit, insurubat (bormasina), cu percutie, 850 W, mandrina automata 2-13 mm, VertoMasina de gaurit cu percutie cu mandrina rapida VERTO, putere 850 W. Diametrul maxim de gaurire in lemn/beton/otel: 30/13/13 mm. Masina dispune de inversarea rotatiei, reglarea vitezei si blocare pentru func..
209,00 Lei
Producator: Verto
Dispozitiv pentru imbinari ascunse, gaurire in lemn, set 14 piese, VertoSetul permite imbinarea precisa, rapida si stabila a doua placi. In plus, datorita metodei de gaurire si a dispunerii lemnului, acesta ramane estetic si nu expune elementele de legatura.Blisterul contine 14 elemente, inclusiv: o..
70,00 Lei
Producator: Verto
Manusi de lucru, marime XL, VERTOCaracteristici:asigura protectia mainilor impotriva murdariei, zgarieturilor si a conditiilor daunatoare la locul de munca. sunt fabricate din piele sintetica de inalta calitate.au o rezistenta ridicata la rupere.asigura confort in utilizare, prevenind alunecarea scu..
38,00 Lei
Producator: Verto
Manusi de lucru, marime M, VERTOCaracteristici:asigura protectia mainilor impotriva murdariei, zgarieturilor si a conditiilor daunatoare la locul de munca. sunt fabricate din piele sintetica de inalta calitate.au o rezistenta ridicata la rupere.asigura confort in utilizare, prevenind alunecarea scul..
38,00 Lei
Producator: Verto
Manusi de lucru, marime L, VERTOCaracteristici:asigura protectia mainilor impotriva murdariei, zgarieturilor si a conditiilor daunatoare la locul de munca. sunt fabricate din piele sintetica de inalta calitate.au o rezistenta ridicata la rupere.asigura confort in utilizare, prevenind alunecarea scul..
38,00 Lei
Producator: Verto
Ghidaj cu ventuza, cu 7 carote diamantate, 4-12 mm, VertoGhidajul si carotele diamantate sunt concepute pentru prelucrarea materialelor dure.Setul include 7 carote cu diametrul de 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12 mm si un ghidaj cu ventuza pentru gaurire.Carotele diamantate sunt proiectate pentru lucrul umed c..
91,00 Lei
Producator: Verto
Carucior pentru furtun gradina, plastic, 1/2"-45 m, 3/4"-15 m, VertoCaruciorul cu tambur pentru furtun de gradina de la VERTO este fabricat din plastic rezistent si este utilizat pentru transportul si depozitarea furtunului de gradina.Lungimea aproximativa a furtunului care se poate rula: 45 m - fur..
132,00 Lei
Producator: Verto
Tambur, rola, pentru furtun gradina, 1/2"-45 m, 3/4"-15 m, Verto Tamburul pentru furtun de gradina de la Verto este fabricat din plastic rezistent si este utilizat pentru transportarea si depozitarea furtunului de gradina.Lungimea aproximativa a  furtunului care se poate rula:45 m furtun 1/2"35 m fu..
114,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)