Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

DALING

Producator: DALING
Masina de tuns Daling pentru par si barba. Design ergonomic, perfect pentru conturare. Nu agata, nu ciupeste, tunde cu usurinta si ofera contur perfect. Specificatii: Putere: 3 W Lame profesionale din otel Incarcare la retea Incarcare in doar 2 ore Autonomie pana la 120 de min..
94,99 Lei
Producator: DALING
Masina de tuns Daling pentru par si barba. Design ergonomic, perfect pentru conturare. Nu agata, nu ciupeste, tunde cu usurinta si ofera contur perfect. Specificatii: Putere: 3 W Lame profesionale din otel Incarcare la retea Incarcare in doar 3 ore Autonomie pana la 12..
69,99 Lei
Producator: DALING
Masina de tuns Daling pentru par si barba. Design ergonomic, perfect pentru conturare. Nu agata, nu ciupeste, tunde cu usurinta si ofera contur perfect. Specificatii: Putere: 3 W Lame profesionale din otel Incarcare la retea Incarcare in doar 3 ore Autonomie pana la 12..
79,99 Lei
Masina de tuns caini, bichon, shi-tzu, etc, aparat profesional de tuns animale cu display, Daling 220V - 12W DLD77B Masina de tuns caini, bichon, shi-tzu, etc, aparat profesional de tuns animale cu display, Daling 220V - 12W DLD77B
-16 %
Producator: DALING
Masina de tuns animale profesionala, reincarcabila, silentioasa. Poate tunde cu usurinta caini de talie mare, medie si mica, fiind special conceputa pentru a tunde cu usurinta. Masina poate tunde si in timp ce este conectata la priza 220V. Recomandata pentru: Bichon, Fox Terier, Shi-Tzu..
199,00 Lei 167,90 Lei
Produs resigilat , ambalaj deteriorat-rupt- Masina profesionala de tuns - Lama cu invelis de titan si cutit ceramic GOLD X3 Produs resigilat , ambalaj deteriorat-rupt- Masina profesionala de tuns - Lama cu invelis de titan si cutit ceramic GOLD X3
-32 %
Producator: DALING
Descriere Produs resigilat, ambalaj deteriorat-rupt - Masina profesionala de tuns- Lama cu invelis de titan si cutit ceramic GOLDX3   Masina profesionala lama cu invelis de titan si cutit ceramic, culisant; Cutitele aluneca fara sa zgarie sau sa irite pielea. Functioneaza pe acumulat..
124,95 Lei 85,00 Lei
Masina profesionala de tuns cu cablu, 220V, 10W, DALING DL1019 Masina profesionala de tuns cu cablu, 220V, 10W, DALING DL1019
-38 %
Producator: DALING
Descriere: DALING DL1019 este o masina de tuns silentioasa, echipata cu un motor de 10W Dispune de finisaje de buna calitate si cutite din titan. Cutitele aluneca fara sa zgarie sau sa irite pielea. UTILIZARE UNIVERSALA DURATA LUNGA DE VIATA – motor profesional cu durata lunga de viat..
105,00 Lei 64,99 Lei
Producator: DALING
Aparat de ras DALING DL9011 Aparatul de ras DALING DL9011 este un mod ideal de a te mentine mereu bine ingrijit si curat. Aparat de ras electric cu acumulator, design modern si maner ergonomic. Setul include capat de rezerva Functionare continua 30 de minute. Se incarca aproximativ 6-..
64,99 Lei
Masina de tuns caini, aparat profesional de tuns animale (8 in 1) 220V, D33PET Masina de tuns caini, aparat profesional de tuns animale (8 in 1) 220V, D33PET
-34 %
Producator: DALING
Descriere: Masina de tuns animale reincarcabila, silentioasa. Poate tunde cu usurinta caini si pisici. Este conceputa pentru a putea tunde usor animalele si este dotata cu toate accesoriile de care aveti nevoie. Motor puternic, rotativ, de 12W. Pentru mobilitate sporita, masina functi..
189,99 Lei 124,90 Lei
Masina de tuns caini si pisici DALING PET - Aparat de tuns profesional reincarcabil D32PET Masina de tuns caini si pisici DALING PET - Aparat de tuns profesional reincarcabil D32PET
-9 %
Producator: DALING
Masina de tuns silentioasa DALING PET - Lama cu invelis din titan si cutit ceramic. Este conceputa pentru a va putea tunde acasa animalul de companie, aceasta este dotata cu 2 acumulatori li-ion, fapt ce dubleaza timpul de functionare. Descriere: Aparatul poate tunde la dimensiuni intre ..
114,90 Lei 104,99 Lei
Masina profesionala de tuns DALING, fara cablu, lama din titan, cutit ceramic, REDX3 Masina profesionala de tuns DALING, fara cablu, lama din titan, cutit ceramic, REDX3
-6 %
Producator: DALING
Descriere Masina profesionala lama cu invelis de titan si cutit ceramic, culisant; Cutitele aluneca fara sa zgarie sau sa irite pielea. Functioneaza pe acumulatori, nu depinde de sursa de curent; Dispune de 2 acumulatori reincarcabili, Puteti tunde in timp ce acumulatorul de rezerva se..
84,99 Lei 79,99 Lei
Masina profesionala de tuns Daling, fara calblu, lama din titan, cutit ceramic, acumulator de rezerva, GOLD X3 Masina profesionala de tuns Daling, fara calblu, lama din titan, cutit ceramic, acumulator de rezerva, GOLD X3
-11 %
Producator: DALING
Descriere Masina profesionala lama cu invelis de titan si cutit ceramic, culisant; Cutitele aluneca fara sa zgarie sau sa irite pielea. Functioneaza pe acumulatori, nu depinde de sursa de curent; Dispune de 1+1 acumulatori reincarcabili, Puteti tunde in timp ce acumulatorul de rezerva ..
94,99 Lei 84,99 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)