Menu
Your Cart

Gradina

Producator: Bravoshop
Cleste pentru altoit profesional cu 2 modele de lame din otel inoxidabilInformatii:Asezati tija plantei, care trebuie sa fie altoite in suportul de taiere Apasati maneta cu putere pentru a efectua taiatura. Taietura trebuie sa fie suficienta pentru a separa cele doua parti complet. Niciodata nu rupe..
59,99 Lei
Producator: Smart Clean
Functional si eficace,  dozeaza si distribuie uniform, Produs recomandat pentru: -preparatul pentru curatarea ecranelor, -pentru curatarea otelului inoxidabil.  ..
6,50 Lei
Producator: Smart Clean
Practic și igienic,  permite dozarea cantitatiii corespunzatoare de lichid, Produs recomandat pentru: -solutiile pentru spalarea vaselor, -balsamul pentru spalarea vaselor...
6,10 Lei
Producator: Smart Clean
Recomandata pentru: - mobilierul de gradina, geamurile din PCV (termopane), -parapeti, -lambriuri, -jaluzele, -portbagaje auto, - ratan sintetic, Indeparteaza perfect toate murdariile:  depunerile unsuroase, praful și funinginea, O solutie eficienta si usor de utilizat, pentru s..
26,40 Lei
Producator: Smart Clean
Este perfecta pentru mobilierul de gradina, glafuri, ramele si obloanele ferestrelor, lambriuri, foisoare, Este destinata pentru ingrijirea mobilierului si a elementelor din lemn lacuit,baituit,vopsit sau uleiat, -curata si impregneaza, -asigura o protectie de lunga durata, -protejeaza eficient ..
22,30 Lei
Producator: Made in China
Lampa solara cu Telecomanda - Ideal pentru casa si gradina! Descriere: Lampa cu Panou de Reincarcare Solara, Telecomanda si 6 LED-uri tip SMD KingBlaze Lampa solara este practica, usor de manevrat, dispune de agatatoare si are autonomie mare de iluminat. Cu un design  inovator, lampa sol..
39,90 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)