Menu
Your Cart

Fitness

Producator: JIESEN
  Suport pentru genunchi  cu rotula decupata, ideal pentru a proteja articulatia dvs. Potrivita pentru sportivi dar si pentru activitatile zilnice. Descriere: Suportul este o marime universala; Protejeaza de artrite, leziuni din activitati sportive sau oboseala musculara; Rotula dec..
19,99 Lei
Producator: Made in China
Suport pentru genunchi YC-6017 cu rotula decupata, ideal pentru a proteja articulatia dvs. Potrivita pentru sportivi dar si pentru activitatile zilnice. Descriere: Suportul este o marime universala; Protejeaza de artrite, leziuni din activitati sportive sau oboseala musculara; Rotula decupata,..
14,99 Lei
Producator: Made in China
  Specificatii:   Centura din neopren ajustabila cu insertii prevazute cu magneti pentru ameliorarea durerilor reumatice. Realizata din 75% neopren si 25% nailon. Cuprinde 4 benzi cu magneti.      ..
43,99 Lei
Producator: Made in China
  Specificatii: Cronometru sport ZSD-009 este pravazut cu snur de prindere si se poate utiliza sub apa; Ecran LCD: 4*2.1cm; Afiseaza ora, data, alarma SI COMPAS; Functioneaza cu baterie AG13 inclusa; Prevazut cu snur; Material plastic; Usor de folosit; Dimensiuni: 8.0 x 6.5 x 1.7 cm;..
32,50 Lei
Producator: Sibote
  Centura lombara magnetica din Neopren - YC6305 Descriere: Campul magnetic exercitat imbunatateste circulatia sangvina punand astfel muschii in miscare, acest lucru impiedicand aparitia leziunilor; Benzile magnetice sunt pozitionate astfel incat sa actioneze asupra mijlocului dumneavoast..
32,99 Lei
Producator: Sibote
  Suport pentru genunchi din Neopren Magnetic - SIBOTE Sporting Goods Descriere: Este potrivita pentru barbati, femei si copii, banda fiind ajustabila; Evita umflarea si inflamarea piciorului; Grabeste procesul de vindecare; Prinderea se face pe baza unui arici; Suportul este conceput ..
23,99 Lei
Producator: Made in China
Centura lombara Back Support Belt - SIBOTE SPORTS Centura pentru corectare cu bretele, ajut? si sustine o postura corecta a coloanei cu ajutorul celor 4 bare solide din plastic, plasate strategic pentru regiunea coloanei vertebrale lombare. Descriere: Benzile solide sunt pozitionate astfel inc..
32,98 Lei
Producator: Sibote
  Suport pentru genunchi din Neopren Magnetic Descriere: Este potrivita pentru barbati, femei si copii, banda fiind ajustabila; Evita umflarea si inflamarea piciorului; Grabeste procesul de vindecare; Prinderea se face pe baza unui arici; Suportul este conceput pentru forma piciorului ..
23,99 Lei
Producator: Sibote
  Centura lombara magnetica din Neopren - SIBOTE SB8818 Descriere: Campul magnetic exercitat imbunatateste circulatia sangvina punand astfel muschii in miscare, acest lucru impiedicand aparitia leziunilor; Benzile magnetice sunt pozitionate astfel incat sa actioneze asupra mijlocului dumn..
32,50 Lei
Producator: JIESEN
  Cu ajutorul centurii suport, de slabit, grasimea abdominala se topeste mai rapid, astfel va veti simti mai bine in pielea dvs. Descriere: Realizata din neopren, are o lungime ajustabila si o latime de 22cm; Topeste rapid grasimea abdominala; Incalzeste zona taliei, avand un efect de s..
23,99 Lei
Cronometru sport, digital, multifunctional SW100 Cronometru sport, digital, multifunctional SW100
Hot -27 %
Producator: Made in China
Detalii produs: Cronometru sport SW100 este pravazut cu snur de prindere si este usor de folosit; Ecran LCD: 4*2.1cm; Afiseaza ora, data si alarma; Functioneaza cu baterie AG13 inclusa; Prevazut cu snur; Material plastic; Usor de folosit; Dimensiuni: 8.1*2.2*14.0 cm; Greutate: 0.08 kg; ..
34,00 Lei 24,99 Lei
Producator: Made in China
Genunchera neopren SIBOTE SPECIAL SIRIES Este recomandata sportivilor si persoanelor ce depun efort fizic. Avantaje: Genunchiera moale si confortabila de m?rime universala; Rotula decupata cu prindere dubla sus si jos; Material neopren elastic; Insertie de 4 bare flexibile de sustine..
41,00 Lei
Producator: Made in China
Detalii produs: Cronometru sport TA 228 este pravazut cu snur de prindere si usor de folosit; Functioneaza cu baterie AG13; Ecran LCD: 4*2.1cm; Afiseaza timp, data si alarma; Functioneaza cu baterie AG13 inclusa; Prevazut cu snur; Material plastic; Usor de folosit; Dimensiuni: 8.1*2.2*14...
34,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)