Menu
Your Cart

Fiare de calcat

Producator: Federico Mahora
Cantitate: 120g,Descriere:Parfumul pentru fierul de calcat va va face sa va bucurati de calcat, Pune doar 5ml de lichid in fierul tau pentru a-ti face hainele sa miroasa frumos,Un parfum care dureaza si ofera hainelor tale un miros de durat datorita amestecului de magnolie si mar verde,Produs origin..
24,50 Lei
Producator: Federico Mahora
Cantitate: 120g,Descriere:Parfumul pentru fierul de calcat va va face sa va bucurati de calcat, Pune doar 5ml de lichid in fierul tau pentru a-ti face hainele sa miroasa frumos,Un parfum care dureaza si ofera hainelor tale un miros de durat datorita amestecului de iasomie si lacramioare,Produs origi..
26,40 Lei
Producator: Federico Mahora
Cantitate: 120g,Descriere:Parfumul pentru fierul de calcat va va face sa va bucurati de calcat, Pune doar 5ml de lichid in fierul tau pentru a-ti face hainele sa miroasa frumos,Un parfum care dureaza si ofera hainelor tale un miros de durata,datorita amestecului de trandafir si mandarina,Produs orig..
24,50 Lei
Producator: Teesa
Descriere:Caracteristici principale :Călcare verticalăCălcare uscatăOprirea automată (după 10 minute)Protecție automată împotriva supraîncălziriiPosibilitatea utilizării apei de la robinetMânerul antialunecareRezervor de apă detașabilIndicator de temperaturăIndicator de nivel scăzut al apeiIndicatoa..
628,00 Lei
Producator: Teesa
Descriere:Caracteristici principale :----------Călcare verticalăCălcare uscatăOprirea automată (după 10 minute)Protecție automată împotriva supraîncălziriiPosibilitatea utilizării apei de la robinetMâner antialunecareRezervor de apă detașabilIndicator de temperaturăIndicator de nivel scăzut al apeiI..
406,00 Lei
Producator: Esperanza
Descriere:Fier de calcat vertical, cu abur, putere 700 W, marca Esperanza...
116,00 Lei
Producator: Teesa
Descriere:Caracteristici principale• Funcție verticală de călcare• Funcția de călcare uscată• Indicator de temperatură• Eliberare aburi pe verticală• Mâner pliabilDate tehnice• Jet de abur: 50 g• Eliberare abur continuu: 8-18 g/min• Difuzarea aburului: în vârf• Timp de înc..
98,00 Lei
Producator: Esperanza
Descriere:Putere: max 2200 WAlimentare: 220-240V, 50-60 HZTalpă ceramicăFuncție anti picurareFuncție anti-calcFuncție auto curățareCălcare cu aburi Călcare uscatăCălcare pe verticalăÃŽnălțime: 13 cmLățime: 11,50 cmLungime: 27,50 cmTalpă ceramică (max.): 11,50 cm x 22 cmGreutate: 815 g (fără apă)Lung..
101,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)