Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Detectoare

Producator: Lanberg
• detector de fum pentru protectie si prevenire a incendiilor • senzor de inalta calitate • functie HUSH pentru oprirea manuala a detectorului • alarma puternica si eficienta• buton pentru testarea detectorului • usor de ut..
59,00 Lei
Producator: Lanberg
• detectorul de apa creste siguranta caminului • acesta poate fi montat intr-o camera in care exista un risc de inundare • senzor de inalta calitate • alarma puternica si eficienta • usor de utilizat si instalat ..
60,00 Lei
Producator: Honeywell
Detectorul combinat de fum si caldura XS100T fara fir, va avertizeaza sonor si luminos de o maniera fiabila referitor la detectarea fumului sau a caldurii in incaperea in care este montat. Detectorul de fum declanseaza o alarma de max. 85 dB. Bateria long-life de 3V care asigura alimentarea detector..
173,29 Lei
Producator: Honeywell
Detectorul de caldura fara fir, va avertizeaza sonor si luminos de o maniera fiabila referitor la izbucnirea unui incendiu. Detectorul reactioneaza numai la temperaturi peste 58°C, motiv pentru care este exclusa situatia de declansare eronata a alarmei. Detectorul de caldura declanseaza o alarma de ..
140,30 Lei
Producator: Honeywell
Functionarea detectoarului de monoxid de carbon este simpla, deoarece acestea functioneaza electrochimic: o solutie chimica reactioneaza cu monoxidul de carbon cand pragul critic a fost trecut. Aceasta reactie chimica va duce la trecerea unui curent electric care declanseaza alarmaPentru performante..
199,58 Lei
Producator: Honeywell
Descriere generala: - Tehnologie proprie, demonstrat, cu senzor de durata lunga de viata - Certificate de catre BSI pentru EN50291-1:2010 si EN50291-2:2010 - Carcasa sigilata, pentru protectie impotriva conditiilor vitrege de mediu - Memorie alarme - Jurnale de evenimente: datele inregistrate in dis..
230,05 Lei
Producator: Honeywell
Detectorul de fum XS100 fara fir, va avertizeaza sonor si luminos de o maniera fiabila referitor la detectarea fumului in incaperea in care este montat. Detectorul de fum declanseaza o alarma de max. 85 dB. Bateria long-life de 3V care asigura alimentarea detectorului are o durata de viata egala cu ..
155,05 Lei
Producator: Honeywell
Cu ajutorul acestui modul pot fi interconectate wireless detectoarele de fum, monoxid de carbon sau de caldura Honeywell...
23,36 Lei
Descriere:Detector de miscare model HM-802C.Compensare automata a temperaturiiEliminare interferente RFLentile FresnelMontare pe tavan sau pe perete..
63,00 Lei
Descriere:Produsul reprezinta un detector de miscare in infrarosu, cu stabilitate ridicata, ce functioneaza utilizand o tehnologie avansata de procesare a semnalelor, avand astfel o capacitate mare de detectie a miscarii. Detectorul va detecta miscarea atunci cand trec persoane neautorizate prin zon..
67,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)