Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Cosmetice auto

Producator: Q11
Un produs inovator bazat pe tehnologia Nano. Creează un strat invizibil care protejează suprafețele de sticlă și reduce condensul de lichid necontrolat de pe geamuri...
19,00 Lei
Curățitor universal cu acțiune puternică, care contine printre altele terpene - hidrocarburi naturale lichide fabricate din materii prime 100% regenerabile. Realizat din solvenți biodegradabili din ulei de portocale, îndepărtează rapid și ușor chiar și murdăria persistentă, cum ar fi reziduuri de ad..
30,23 Lei
Producator: Auto-k
Film ornamental si de protectie, pulverizabil, de inalta calitate, pentru uz interior și exterior.Se utilizeaza pentru protectia si decorarea partilor din metal si plastic ale autoturismului. Este rezistent la abraziune, la spalarea mașinii și la impactul cu pietricele mici, praf, etc…Potrivit pentr..
58,00 Lei
Producator: Q11
Cu acest kit, va puteți readuce farurile la starea lor originala.Setul include tot ce aveti nevoie pentru a restabili lentilele uzate.Puteți obtine rezultate excelente pentru majoritatea lentilelor din plastic.Destinat pentru restaurarea a 2 faruri;Conceput pentru a reda claritatea lentilelor faruri..
78,00 Lei
Producator: Q11
O formulă specială nanoparticulo-hidrofilă bazată pe dioxid de siliciu care asigură scurgerea apei de pe parbriz si de pe geamurile laterale ,  în timp ce conduceți cu o viteza de peste 60 km / h. Apa se scurge ușor de pe ferestre sub influența impulsului de aer, ceea ce îmbunătățește vizibilitatea...
18,00 Lei
Producator: Q11
Un produs inovator bazat pe tehnologia Nano. Acesta creează un strat invizibil care împinge picăturile de ploaie in sus , în timp ce conduceți la o viteză de aproximativ 60 km / h. Picăturile de ploaie sunt suflate in sus pe parbriz de către energia eoliană generată în timpul conducerii, ceea ce îmb..
14,00 Lei
Producator: Q11
Agent antistatic pentru curatarea si intretinerea materialelor plastice, cauciucului, bordului si chiar a mobilierului. Este o formula speciala bazata pe nanoparticule de argint care patrunde in structura materialului, intarzie procesul de imbatranire a plasticului si il protejeaza impotriva razelor..
27,00 Lei
Agent de curăţare concentrat, pe bază de alcool pentru curăţarea geamurilor de sticlă şi a altor suprafeţe dure şi netede, rezistente la alcool, la clădiri şi autovehicule etc.. Agentul de curăţare pentru sticlă înlătură uşor impurităţile cele mai persistente din pulverizatoarele de ulei, grăsime, s..
235,64 Lei
Agentul de curăţare special cu conţinut de acid, pentru înlăturarea rapidă a impurităţilor anorganice persistente. Produs pe baza unui acid mineral puternic, fără adaos de acid fluorhidric, acesta înlătură temeinic şi aproape fără contact chiar şi murdăria extremă de pe jante, precum particulele rez..
331,47 Lei
Agent de curăţare spumant foarte eficient. Previne efectul de reflexie în parbriz şi sporeşte astfel siguranţa. Dizolvă şi înlătură siliconul, nicotina, insectele, impurităţile cu conţinut de ulei şi de grăsimi. Adecvat pentru policarbonat. Efect neutru faţă de cauciuc, lacuri şi materiale de plasti..
22,42 Lei
Concentratul de şampon eficient, multifuncţional, cu pH neutru pentru spălarea manuală a autovehiculului cu tenside neagresive, cu menajarea pielii şi a stratului de lac şi un conţinut mare de componente de întreţinere. Spălarea, întreţinerea şi uscarea se realizează într-un proces de lucru. După cl..
265,58 Lei
Curăţă, protejează şi întreţine. Pentru o strălucire intensă. Cu protecţie de lungă durată la intemperii. Agent de întreţinere special pentru toate lacurile cu aspect metalic. Protejează de ploaie şi de murdărie pe termen lung şi creşte rezistenţa lacului la influenţele dăunătoare din mediul înconju..
51,61 Lei
Curăţă, protejează şi oferă strălucire. Ceară lichidă pentru un lac cu luciu intens. Cu protecţie înaltă pe termen lung. Această emulsie de întreţinere de calitate superioară protejează lacul de influenţele agresive ale mediului înconjurător. Special adecvat inclusiv pentru lacurile prelucrate (cu a..
44,60 Lei
Înlătură uşor şi delicat insectele şi murdăria de pe sticlă, lac şi plastic. Temeinic şi fără zgârieturi. Cu două feţe diferite ale materialului. Domeniu utilizarePentru sticlă, lac şi plastic. Ambalaje disponibile:1 buc             Art. nr. 1548Cantitate: 1 buc..
6,53 Lei
Înlătură petele de gudron, de murdărie, de unsoare şi rugina incipientă. Curăţă şi lustruieşte. Asigură profunzimea iniţială a culorii. Corectează zgârieturile uşoare. Înlătură murdăria şi particulele de lac degradate. Curăţă şi netezeşte lacul. În continuare, stratul de lac trebuie întreţinut cu ce..
72,67 Lei
Pastă de şlefuit fără silicon cu utilizare universală. Produsul este adecvat pentru înlăturarea zgârieturilor, a ceţii pulverizate, a urmelor de şlefuire şi a încreţirii lacurilor color şi a celor cu aspect metalic. Produsul este adecvat pentru prelucrarea manuală şi automată. Proprietăți - pr..
44,72 Lei
Agent de protecţie şi întreţinere special pentru domeniul naval. Menţine funcţionarea mecanică uşoară a pieselor mobile, protejează împotriva coroziunii şi oxidării. Înlătură umiditatea şi protejează întregul sistem electric al ambarcaţiunii. Desprinde şuruburile înţepenite din cauza ruginii şi dimi..
28,76 Lei
Ceară hidrofugă, rezistentă la apă sărată şi UV, cu efect de curăţare bun, conferă o strălucire excepţională. Murdăria uşoară şi impurităţile cu conţinut de grăsimi se îndepărtează uşor şi rapid, iar suprafeţele sunt protejate împotriva zgârieturilor. Stratul de protecţie obţinut nivelează zgârietur..
67,70 Lei
Protecţie pe termen lung împotriva coroziunii pe suprafeţele camerei de ardere, precum pereţii cilindrilor, capul pistoanelor şi egmenţii. Asigură repunerea în funcţiune fără sincope, după o perioadă de inactivitate. Proprietăți - protecție excelentă împotriva coroziunii - rata mare de împrășt..
31,62 Lei
Dezvoltat special pentru curăţarea delicată, precum şi pentru protecţia şi întreţinerea ambarcaţiunilor. Biodegradabil conform legii referitoare la condiţiile de spălare şi curăţare (WRMG). Proprietăți - efect de curățare excelent - compatibil cu materiale plastice, lemn pictat, cauciuc, vopsele - a..
50,68 Lei
Unsoare de înaltă performanţă pentru o multitudine de locuri de lubrifiere în domeniul naval. Diminuează frecarea şi uzura. Lubrifiere de foarte lungă durată. Rezistentă la îmbătrânire şi la mers, la apă rece şi apă fierbinte. Hidrofugă şi total rezistentă la apa sărată. Corespunde specificaţiei NAT..
38,43 Lei
alcătuit din:1 x Solutie uperconcentrata de curăţare pentru geamuri cod 1519/ 250 ml1 x Lavetă auto cod 15511 x soluţie de întreţinere cu aromă de citrice cod 15991 x spray cu ceară pentru redarea strălucirii cod 16471 x Super K Cleaner cod 1682..
190,20 Lei
Odorizantul auto „Speed” conţine părţi aromatice naturale pe bază de plante. Odorizantele auto cu arome de lămâie, piersici,, sport-fresh, portocale şi vanilie neutralizează mirosurile neplăcute din interiorul vehicolului, atmosfera devenind placută, proaspătă.   Proprietăţi: -          neutralizeaz..
6,16 Lei
Soluţia pentru indepartat rasina este o combinatie foarte eficienta de solventi pentru curatarea petelor de rasina de pe autovehicule, rulote, motociclete, biciclete si scule etc. Special formulat sa fie foarte eficient si compatibil cu vopseaua. Proprietăţi: -          Foarte eficient -          di..
22,77 Lei
Soluţia pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute a fost special conceput pentru a absorbi mirosurile neplăcute cum ar fi nicotină, mirosul animalelor şi altele. Agenţii biologici şi conţinutul frumos mirositor al acestui produs crează un mediu plăcut.   Proprietăţi: -          îndepărtează mirosuri..
18,04 Lei
Bucata de panza este foarte rezistenta la uzură, pentru spălare şi slifuirea suprafetelor vopsite în sectorul automobilelor. Structură poroasă a cârpei asigura o dozare corectă şi coerentă a lacului pentru protectia vopselei. Se poate spăla la temperaturi de până la 95 °C. Proprietăţi: -       în sp..
16,78 Lei
Piele tăbăcită, moale pentru autovehicul şi ferestre. Extrem de absorbantă. Fără urme de dungi şi de picături. Produs natural. Nu este adecvată pentru utilizarea cu detergent şi şampon auto. Nu o introduceţi umedă într-o pungă şi nu o expuneţi la căldură şi soare. Utilizaţi săpun de miez pentru cură..
67,51 Lei
Îndepărtează siliconul şi ceara de pe sticlă, suprafeţele vopsite şi cromate. Curăţă geamurile maşinii şi îndepărtează urmele de ceară rămase după spălarea în spălătoriile auto cu perii. Conferă vizibilitate mare după spălarea maşinii. Se recomandă folosirea produsului înainte de vopsire. Prop..
32,51 Lei
Datorită compoziţiei speciale, soluţia netezeşte zgârieturile uşoare şi înviorează suprafeţele vopsite printr-o singură operaţie. Fără mult efort, suprafeţele vopsite, mate şi decolorate îşi recapătă luciul iniţial. Suprafeţele vopsite prezintă după tratare o rezistenţă la acţiunea agenţilor atmosfe..
35,89 Lei
Curăţă, îngrijeşte şi protejează toate componentele de plastic şi de cauciuc şi le regenerează. Pătrunderea în profunzime în materialul plastic asigură un efect optim de lungă durată. Efect antistatic şi ţine murdăria la distanţă. Pentru o strălucire mat-mătăsoasă. Adecvată inclusiv pentru elementel..
54,57 Lei
Datorită compoziţiei speciale, soluţia netezeşte zgârieturile uşoare, înviorând culorile suprafeţelor vopsite. Suprafeţele vopsite, uşor decolorate şi mate îşi recapătă aspectul iniţial. Soluţia îndepărtează apa o perioadă îndelungată, împiedică murdărirea şi măreşte rezistenţa vopselei la intemperi..
35,86 Lei
Datorită compoziţiei speciale, soluţia netezeşte zgârieturile uşoare, înviorând culorile suprafeţelor vopsite. Suprafeţele vopsite, uşor decolorate şi mate îşi recapătă aspectul iniţial. Soluţia îndepărtează apa o perioadă îndelungată, împiedică murdărirea şi măreşte rezistenţa vopselei la intemperi..
35,75 Lei
Solutia pentru lustruit cromul a fost special formulata pentru indepartarea ruginii si a petelor albe de pe piesele cromate si metalice decorative. Solutia protejeaza piesele cromate si cele metalice decorative cu un strat protector si reface luciul original. Proprietăți - protecție excelentă ..
37,57 Lei
Curăţă, lustruieşte şi protejează. Pentru o strălucire intensă cu ceara de Carnauba. Protecţie excepţională faţă de influenţele dăunătoare ale mediului înconjurător. Elimină zgârieturile mici şi netezeşte suprafaţa. Conferă o strălucire profundă lacului. Lacurile mate îşi redobândesc uşor aspectul i..
45,83 Lei
Ceară lichidă pentru a conferi un luciu superior. Oferă protecţie intensivă pe termen lung. Această emulsie de îngrijire protejează vopseaua nouă împotriva influenţelor agresive ale mediului înconjurător sau după spălări dese în spălătoriile auto. Soluţia este uşor de folosit, suprafeţele sunt prote..
31,24 Lei
Solutia Liqui Moly anti-aburire este un fluid care a fost special dezvoltat pentru indepartarea contaminantilor de pe parbriz si sa previna aburirea acestora. Solutia indeparteaza noroiu, reziduurile de insecte, ulei si silicon imbunatatind vizibilitate.   Proprietăţi                 - previne aburi..
19,27 Lei
Spray Liqui Moly lustruit cauciucuri
-13 %
Producator: Liqui Moly
Dezvoltată pentru curăţarea, întreţinerea, protecţia şi îmbunătăţirea aspectului jantelor într-o singură etapă de lucru. Această spumă redă strălucirea intensă pneurilor degradate. Nu este adecvat pentru vehiculele pe două roţi. Proprietăți - ușor de folosit - nu conține solvenți infl..
31,99 Lei 27,99 Lei
Spray Liqui Moly lustruit bord Spray Liqui Moly lustruit bord
-11 %
Producator: Liqui Moly
Elementele de plastic tocite şi degradate redevin ca noi. Elementele de plastic îşi redobândesc aspectul iniţial şi nu se zbârcesc. Scârţâielile şi pârâiturile deranjante sunt eliminate. Întreţine fără ungere, este antistatic şi ţine praful la distanţă. Lubrifiere bună pentru piesele de cauciuc şi d..
17,99 Lei 15,99 Lei
Afişare 1 - 48 din 149 (4 pagini)