Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Compresoare auto

Producator: Siegbert
Compresorul auto portabil este un dispozitiv potrivit pentru a umfla rotile autoturismului dvs., ale bicicletei, saltelei cu aer, mingilor, etc.Poate fi alimentat la priza pentru bricheta, de 12V. Are un cablu de alimentare lung, asa ca nu va fi nicio problema la umflarea tuturor rotilor masinii. Co..
139,00 Lei
Producator: Total
Furtun cuplaj rapid spiralat 5x8mm 5m - este utilizat pentru conectarea compresorului la unelte pneumatice. La capete este echipat cu conectori detasabili, care asigura o conectare usoara si fixare fiabila.Diametrul interior (mm) 5 Lungime (m) 5 Material Poliuretan Presiune (bar) 12 Furtun cuplaj ra..
35,00 Lei
Producator: Total
Furtun cuplaj rapid spiralat 15m - este utilizat pentru conectarea compresorului la unelte pneumatice. La capete este echipat cu conectori detasabili, care asigura o conectare usoara si fixare fiabila. Furtun cuplaj rapid spiralat 15m - este utilizat pentru conectarea compresorului la unelte pneuma..
69,00 Lei
Producator: Total
Furtun cuplaj rapid spiralat 10m - este utilizat pentru conectarea compresorului la unelte pneumatice. La capete este echipat cu conectori detasabili, care asigura o conectare usoara si fixare fiabila. Furtun cuplaj rapid spiralat 10m - este utilizat pentru conectarea compresorului la unelte pne..
54,00 Lei
Producator: Total
Dimensiunea duzei: 215 mm Capacitate de spălare: 0,75 L Presiunea de funcționare: 4 bariDimensiunea duzei: 215 mm Capacitate de spălare: 0,75 L Presiunea de funcționare: 4 bari..
49,00 Lei
Producator: Total
Dimensiune duza: 1,8 mm Lățimea modelului: 200-250mm Capacitate de vopsea: 1000cc Potrivit pentru stratul de bază Duză opțională: 1,4-2,5mm Presiunea de lucru: 3-4 bar Conținut aer: 4,6-7,1 cfm (130-200 l / min)Dimensiune duza: 1,8 mm Lățimea modelului: 200-250mm Capacitate de vopsea: 1000cc Potrivi..
131,00 Lei
Producator: Total
Lungime: 5m, Diametru: 8mm Pistol de aruncare cu aer presiunea nominală: ≤100PSI presiunea maximă: 150PSI Pistol de pulverizare a aerului presiunea aerului: 3,0-5,0 bar Capac aluminiu (inferior): 750cc ajutaj de lichid: 160mm-240mm Aer pistol de spalat presiune nominală: 90PSI presiunea maximă: ≤ 1..
134,00 Lei
Producator: Siegbert
Compresorul auto portabil este un dispozitiv potrivit pentru a umfla rotile autoturismului dvs., ale bicicletei, saltea pe aer, minge, etc.. Acumulatorul compresorului este alimentat la priza pentru bricheta, de 12V. In plus, compresorul are in spate un ecran LCD, care va indica presiunea.Puteti set..
130,00 Lei
Producator: Siegbert
Compresorul auto portabil este un dispozitiv potrivit pentru a umfla rotile autoturismului dvs., ale bicicletei, saltea pe aer, minge, etc.. Compresorul este alimentat la priza pentru bricheta, de 12V. Are un cablu de alimentare lung, asa ca nu va fi nicio problema la umflarea tuturor rotilor masini..
116,00 Lei
Producator: Rogroup
Compresor auto metalic 12V, 10 bari, furnizata de Ro Group:- se conecteaza la bricheta masinii.- poate fi folosita si pentru diverse obiecte gonflabile, cu ajutorul adaptoarelor livrate odata cu produsul.- are o structura metalica, cu piston si cilindru din aliaj de rezistenta.Pentru o anvelopa de d..
110,00 Lei
Producator: Rogroup
Compresor electric 12V, 17 bari, furnizata de Ro Group:- este dotata cu manometru, pentru precizie in utilizare.- poate fi folosita si pentru alte obiecte gonflabile, cu ajutorul adaptoarelor livrate odata cu produsul.- are 3 adaptoare incluse.Putere consumata: 75WCertificare: CE ..
54,00 Lei
Producator: Made in China
Compresor de aer portabil pentru autovehicule. Este perfect pentru umflarea anvelopelor pentru autovehicule. TIR-uri, camioane, 4x4, autoutilitare, motociclete, toate tipurile de autovehicule, toate bicicletele, saltele de aer si lucruri gonflabile. Specificatii tehnice: Material: meta..
249,99 Lei
Producator: Made in China
Compresor de aer portabil pentru autovehicule. Este perfect pentru umflarea anvelopelor pentru autovehicule. TIR-uri, camioane, 4x4, autoutilitare, motociclete, toate tipurile de autovehicule, toate bicicletele, saltele de aer si lucruri gonflabile. Specificatii tehnice: Material: meta..
259,99 Lei
Producator: Made in China
Compresorul este util atunci cand va aflati in situatii de urgenta si aveti nevoie sa umflati roata de la bicicleta, de la masina sau alte vehicule. Compresorul aer auto 12V 30PSI cu manometru este un model interesant cu performante ridicate.  Compresorul aer auto cu manometru, functioneaza ..
159,99 Lei
Producator: Made in China
Descriere: Compresorul aer auto 12V-150PSI cu forta de umflare de 70l/min,   Compresorul aer auto cu manometru analogic si performante ridicate. Functioneaza de la bricheta 12V - 12A in sarcina. Performanta dispozitivului este de 70L / min. debit de aer la o presiune de 150 PSI, ceea ce..
189,99 Lei
Producator: Made in China
Compresorul este util atunci cand va aflati in situatii de urgenta si aveti nevoie sa umflati rotile masinii sau pentru a va asigura ca presiunea anvelopelor este corespunzatoare. Compresorul auto 12V 100PSI cu manometru este un model interesant cu performante ridicate.  Compresorul aer auto..
159,99 Lei
Producator: Made in China
Compresorul este util atunci cand va aflati in situatii de urgenta si aveti nevoie sa umflati rotile masinii sau pentru a va asigura ca presiunea anvelopelor este corespunzatoare. Compresorul aer auto 12V 140PSI cu manometru este un model interesant cu performante ridicate.  Compresorul ae..
124,99 Lei
Producator: Zebra
  Compresor auto cu lanterna 12V (bricheta) + unelte Compresor auto: Manometru mecanic de precizie incorporat, pentru vizualizarea permanenta a presiunii pneurilor; Cu adaptori pentru mingi, saltele gonflabile, biciclete etc; Cablu electric de alimentare 3 m si furtun aer de 50 cm; Alimentar..
210,00 Lei
Producator: Zebra
  Compresor auto cu lanterna 12V (bricheta) + unelte Compresor auto: Manometru digital de precizie incorporat, pentru vizualizarea permanenta a presiunii pneurilor; Structura plastic; Cu adaptori pentru mingi, saltele gonflabile, biciclete etc; Cablu electric de alimentare 3 m si f..
194,99 Lei
Producator: Zebra
  Compresor auto 12V bricheta - (Ideal pentru SUV, autobuz, camion) Compresor metalic cu racire rapida, foarte rezistent la uzura. Descriere: Umfla rapid o anvelopa ~ 1.5 minute Compresor rezistent la apa Manometru digital incorporat pentru vizualizarea permanenta a presiunii pneurilor..
154,99 Lei
Producator: Made in China
Compresor auto 12V bricheta - Ideal pentru autovehicule mici si mijlocii. Compresor cu cilindru metalic, 140psi / 35l/min. Descriere: Umfla rapid o anvelopa ~ 1.5 minute; Compresorul este rezistent la apa, ideal pentru vreme ploioasa; Manometru incorporat pentru vizualizarea permanenta ..
109,40 Lei
Producator: Zebra
Compresor auto 12V bricheta - Ideal pentru autovehicule mici, SUV-uri si camioane. Compresor cu cilindru metalic, 150psi / 35l/min. Descriere: Umfla rapid o anvelopa ~ 1.5 minute; Compresorul este rezistent la apa, ideal pentru vreme ploioasa; Manometru incorporat pentru vizualizarea pe..
129,99 Lei
Producator: Zebra
Compresor auto 12V (bricheta) rezistent la apa (Ideal pentru SUV, autobuz, camion) + accesorii pentru umflat roti, mingi, colace, etc Compresor metalic cu racire rapida, foarte rezistent la uzura, cu garantie 24 luni. Umfla rapid o anvelopa ~ 1.5 minute; Compresorul este rezistent la ..
149,99 Lei
Producator: Zebra
  Compresor auto 12V (bricheta) cu piston si cilindru metalic + accesorii Compresor auto metalic: Compresorauto 35L/min; Aduce anvelopa la presiune normala in ~ 3 minute; Manometru de precizie incorporat, pentru vizualizarea permanenta a presiunii pneurilor; Structura metalica, cu piston si ..
143,99 Lei
Producator: Zebra
Compresor auto 12V bricheta - Ideal pentru autovehicule mari (SUV-uri si camioane). Beneficiaza de doi cilindri cu 150 psi / 30 Ah si 85l/min. Manometru de inalta precizie si furtun flexibil. Specificatii: Umfla rapid o anvelopa ~ 1.5 minute; Compresorul cu structura metalica ..
173,99 Lei
Producator: Zebra
Compresor auto 12V bricheta - Ideal pentru autovehicule mari (SUV-uri si camioane). Beneficiaza de doi cilindri cu 150 psi / 30 Ah si 70l/min. Manometru de inalta precizie si furtun flexibil. Descriere: Umfla rapid o anvelopa; Compresorul cu structura metalica si racire usoara; Manomet..
249,99 Lei
Producator: Made in China
Compresor auto 12V bricheta - Ideal pentru autovehicule mici, SUV-uri si camioane. Compresor cu cilindru metalic, 100psi / 35l/min. Manometru de inalta precizie. Descriere: Umfla rapid o anvelopa ~ 1.5 minute; Compresorul este rezistent la apa, ideal pentru vreme ploioasa; M..
149,99 Lei
Producator: Zebra
Compresor auto 12V bricheta - Ideal pentru autovehicule mici, SUV-uri si camioane. Compresor cu cilindru metalic, 100psi / 35l/min. Manometru cu afisare de inalta precizie. Descriere: Umfla rapid o anvelopa ~ 1.5 minute; Compresorul este rezistent la apa, ideal pentru vreme ploioasa; M..
175,90 Lei
Producator: Made in China
  Compresor auto cu lanterna la bricheta - 12V Ideal pentru autoturism, SUV, autobuz, camion si include accesorii pentru umflat roti, mingi, colace, etc...Compresor metalic cu racire rapida si durata lunga de viata. Descriere: Umfla rapid anvelopele; Manometru incorporat pentru vizualizarea ..
179,99 Lei
Producator: Zebra
  Compresor auto 12V bricheta - (Ideal pentru SUV, autobuz, camion) Compresor metalic cu racire rapida, foarte rezistent. Descriere: Umfla rapid o anvelopa ~ 1.5 minute Compresorul este rezistent la apa, ideal pentru vreme ploioasa Manometru incorporat pentru vizualizarea pe..
179,90 Lei
Producator: Made in China
Compresor auto 12V (bricheta) cu piston, cilindru si structura metalica + accesorii pentru umflat roti, mingi, colace, etc 150W Compresor auto metalic: aduce anvelopa la presiune normala in ~ 3 minute manometru incorporat pentru vizualizarea permanenta a presiunii pneurilor structura metalica,..
115,00 Lei
Afişare 1 - 32 din 32 (1 pagini)