Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Aditivi auto

PRODUS RESIGILAT -Solutie Liqui Moly spalare motor Engine Flush
-33 %
PRODUS RESIGILAT, AMBALAJ DETERIORAT USOR INDOIT - Agent de curăţare foarte eficient pentru îndepărtarea depunerilor deranjante din interiorul motorului. Dizolvă rapid şi temeinic componentele care favorizează acumularea de nămol şi lac. Reziduurile solubile sau insolubile în ulei sunt ridicate în s..
29,99 Lei 19,99 Lei
Aditiv ulei Liqui Moly pentru cutie de viteza automata R1557
-8 %
Producator: Liqui Moly
Întreţine în mod optim garniturile de cauciuc şi garniturile de plastic din mecanismul de direcţie şi din transmisia automată. Previne sau elimină neetanşeităţile de la transmisie, determinate de garniturile rigidizate, resp. fragilizate. Curăţă orificiile şi canalele transmisiei şi restabileşte efi..
39,31 Lei 35,99 Lei
Producator: Xeramic
Curata intregul sistem de alimentare cu combustibil.Impiedica coroziunea.Imbunatateste combustia si reduce emisiile de gaze nocive.Produs certificat RAR ..
24,00 Lei
Producator: Xeramic
Curata și protejeaza injectoarelor in sistemele Diesel moderne, de inalta presiune.Protejeaza impotriva coroziunii și reduce emisiile de funingine.Contine factor de imbunatatire a lubrifiantului pentru o lubrifiere suplimentara.Produs certificat RAR Mod de utilizare: Cantitatea dintr-un flacon (250 ..
24,00 Lei
Producator: Xeramic
Curata intreg sistemul de combustibil si previne coroziunea.Reduce consumul de combustibil si imbunatateste performantele motorului.Neutralizeaza condensarea acida cauzata de oxidarea combustibilului.Produs certificat RAR Mod de utilizare: Cantitatea dintr-un flacon (250 ml) poate aditiva pana la 50..
10,00 Lei
Producator: Xeramic
Curata si previne depunerile in sistemul de injectie.Dizolva lacul, cauciucul, rasina, etc. in sistemul de alimentare cu combustibil.Curata injectoarele asigurand o pulverizare optima.Produs certificat RARMod de utilizare: Cantitatea dintr-un flacon (250 ml) poate aditiva pana la 50 l benzina. Este ..
14,00 Lei
Producator: Xeramic
Solutie foarte eficienta care, în multe cazuri, previne reparațiile scumpe ale motorului.Restaurează elasticitatea garniturilor de etanșare și inelelor O.Asigura o etanșare optimă între peretele pistonului și cilindru.Produs certificat RAR Mod de utilizare: Cantitatea dintr-un flacon (250 ml) poate ..
13,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)