Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Aditivi auto

Aditiv modern pentru combustibil cu tehnologie polieteramină PEA. Datorită utilizării PEA activ, oferă un efect mărit de curățare al sistemului de combustibil, precum și o curățenia excelentă a pistonului și a camerei de ardere. Reduce considerabil riscul de deteriorare a motorului datorită prevenir..
55,15 Lei
Pachet de aditivi pentru creșterea puterii, încercat și testat în sporturile cu motor. Crește numărul octanic al benzinei și asigură motorului un potențialul complet de performanță. Optimizează combustia imediat după adăugare și crește eficiența combustibilului. Îmbunătățește semnificativ cuplul și ..
36,96 Lei
Aditiv ulei Liqui Moly pentru cutie de viteza automata R1557
-8 %
Producator: Liqui Moly
Întreţine în mod optim garniturile de cauciuc şi garniturile de plastic din mecanismul de direcţie şi din transmisia automată. Previne sau elimină neetanşeităţile de la transmisie, determinate de garniturile rigidizate, resp. fragilizate. Curăţă orificiile şi canalele transmisiei şi restabileşte efi..
39,31 Lei 35,99 Lei
Suspensia lubrifiantă solidă MoS2 coloidală din ulei mineral reduce uzura de rulare și de funcționare. Capacitatea îmbunătățită de încărcare la presiune înaltă garantează proprietăți optime de funcționare de urgență și crește fiabilitatea operațională. Lubrifiantul solid MoS2 reduce frecarea și redu..
372,87 Lei
Aditivi pentru ulei pentru localizarea rapidă și precisă a scurgerilor în sistemele hidraulice. Redă uleiului hidraulic o tentă fluorescentăastfel încât scurgerile să poată fi precis localizate iar întinderea completă a pierderilor de ulei să poată fi determinată prin iluminarea zonei afectate folos..
65,41 Lei
Filtrele de particule diesel murdare măresc presiunea de evacuare. Ca urmare, performanța motorului este redusă iar consumul de combustibil crește. Combinația de aditivi pe bază de apă susține în mod extrem de eficient curățarea filtrului de particule de motorină când este îndepărtat. Contaminanții ..
404,04 Lei
Analizele de succes ale bancului de test dovedesc că optimizează procesul de ardere și restabilește performanța inițială a motorului. Îndepărtează depozitele de pe duze de injecție și din camera de ardere. Mărește cifra cetanică și îmbunătățește valorile emisiilor. Motoarele curate ard mai puțin com..
43,11 Lei
Curăţă întreaga instalaţie de injectare a carburantului Diesel. Previne aderarea şi rezinificarea acelor duzelor. Îmbunătăţeşte arderea carburantului biodiesel şi scade consumul de carburant. Protejează întregul sistem de alimentare cu combustibil de coroziune şi de depuneri determinate de uzură. Mo..
19,59 Lei
Acest aditiv de carburant extrem de modern a fost dezvoltat special pentru a îmbunătăţi în mod considerabil accelerarea la funcţionarea la sarcină parţială a motorului. Sporeşte bucuria condusului prin optimizarea performanţei. Motorul porneşte mai bine şi funcţionează mai silenţios. Proprietă..
3.051,83 Lei
Combinaţie de substanţe active fără conţinut de cenuşă, cu autoamestec, concepută după cel mai nou stadiu al tehnologiei aditivilor, carburanţilor şi motoarelor, adaptată la necesităţile motoarelor, carburanţilor şi condiţiilor de funcţionare din prezent. Proprietăți - protecție bună la corozi..
29,81 Lei
Protejează şi întreţine materialele de etanşare, precum inelele O din sistemele hidraulice. Reduce frecarea şi stopează vibraţia de frecare (stick slip effect). Scade temperatura uleiului, încetineşte uzura uleiului şi protejează în mod optim componentele instalaţiei hidraulice, precum pompele, împo..
59,25 Lei
Aditiv pentru carburant dezvoltat special, ultramodern, pentru o îmbunătăţire considerabilă a accelerării la funcţionarea la sarcină parţială a motorului. Asigură o plăcere sporită a condusului prin optimizarea performanţei, o pornire mai bună a motorului şi o funcţionare silenţioasă. Proprietăți - ..
5.586,42 Lei
O combinație de agenți care curăță, dispersează, protejează materialele și mărește numărul cetanic. Dezvoltat pentru combustibili de ultimă generație (combustibili diesel cu conținut scăzut de sulf și conținut de biodiesel). Agentul de ungere conținut asigură suficientălubrifiere pentru combustibili..
1.164,80 Lei
Conservă şi protejează carburantul împotriva îmbătrânirii şi oxidării. Previne coroziunea în întregul sistem de alimentare cu carburant şi garantează o încheiere a activităţii fără probleme. Stabilizează benzina cu componente bio. Proprietăți- protejează combustibilul împotriva oxidării și îmbătrâni..
57,16 Lei
Combinaţie de aditivi foarte eficientă cu efect de curăţare şi întreţinere pentru motoare pe benzină în 2 şi 4 timpi. Îndepărtează depunerile de la supapele de injecţie, supapele de admisie, bujii precum şi în camera de ardere şi împiedică reapariţia acestora. Îmbunătăţeşte funcţionarea motorului. E..
39,42 Lei
Producator: Xeramic
Curata intregul sistem de alimentare cu combustibil.Impiedica coroziunea.Imbunatateste combustia si reduce emisiile de gaze nocive.Produs certificat RAR ..
26,00 Lei
Producator: Xeramic
Curata și protejeaza injectoarelor in sistemele Diesel moderne, de inalta presiune.Protejeaza impotriva coroziunii și reduce emisiile de funingine.Contine factor de imbunatatire a lubrifiantului pentru o lubrifiere suplimentara.Produs certificat RAR Mod de utilizare: Cantitatea dintr-un flacon (250 ..
29,00 Lei
Producator: Xeramic
Curata intreg sistemul de combustibil si previne coroziunea.Reduce consumul de combustibil si imbunatateste performantele motorului.Neutralizeaza condensarea acida cauzata de oxidarea combustibilului.Produs certificat RAR Mod de utilizare: Cantitatea dintr-un flacon (250 ml) poate aditiva pana la 50..
20,00 Lei
Producator: Xeramic
Curata si previne depunerile in sistemul de injectie.Dizolva lacul, cauciucul, rasina, etc. in sistemul de alimentare cu combustibil.Curata injectoarele asigurand o pulverizare optima.Produs certificat RARMod de utilizare: Cantitatea dintr-un flacon (250 ml) poate aditiva pana la 50 l benzina. Este ..
21,00 Lei
Producator: Xeramic
Solutie foarte eficienta care, în multe cazuri, previne reparațiile scumpe ale motorului.Restaurează elasticitatea garniturilor de etanșare și inelelor O.Asigura o etanșare optimă între peretele pistonului și cilindru.Produs certificat RAR Mod de utilizare: Cantitatea dintr-un flacon (250 ml) poate ..
19,00 Lei
Producator: Xeramic
Special creat pentru motoarele pe benzină echipate cu un sistem GPL.Previne problemele de pornire cauzate de funcționarea neregulată la pornirea pe benzina.Curăță injectoarele asigurând o pulverizare optima.Produs certificat RARMod de utilizare: Cantitatea dintr-un flacon (250 ml) poate aditiva pana..
14,00 Lei
Producator: Gunk
Aditivul concentrat pentru benzina pentru curatat injectoare Gunk, este destinat autovehiculelor si tuturor sistemelor de alimentare cu benzina. Acesta poate fi folosit si pentru aditivarea benzinei utilizata la autovehiculele cu convertoare catalitice sau senzori de oxigen.Proprietati:Curata sistem..
10,00 Lei
Producator: Abro
Aditivul pentru benzina Abro, este destinat autovehiculelor si tuturor sistemelor de alimentare cu benzina.Proprietati:Curata sistemul de alimentare cu combustibil al autovehiculului;Imbunatateste calitatea carburantului;Previne aparitia ruginii;Imbunatateste performantele masinii, permitand crester..
11,00 Lei
Protejează catalizatorul de înfundare şi calamină. Curăţă instalaţia de injecţie şi camera de ardere. Îmbunătăţeşte arderea carburantului. Motoarele curate reduc consumul de combustibil şi astfel reduc emisiile de CO2. Previne coroziunea în sistemul de alimentare cu carburant. Testat pentru sisteme ..
18,18 Lei
Aditiv Liqui Moly evitare pierderi ulei servodirectie
-19 %
Producator: Liqui Moly
Adititivii incluși întrțin optim garniturile din cauciuc şi din plastic din mecanismul de direcţie. Previne pierderea de ulei, opreşte pierderea de ulei în cazul mecanismelor de direcţie care prezintă scurgeri şi regenerează garniturile întărite. Orificiile şi canalele mecanismelor de direcţie sunt ..
18,60 Lei 14,99 Lei
Aditiv motorină Liqui Moly Anticongelant Fließ-Fit R1697 Aditiv motorină Liqui Moly Anticongelant Fließ-Fit R1697
-17 %
Producator: Liqui Moly
Aditivul pentru motorină Diesel fließ-fit este o combinaţie de aditivi cu greutate moleculară mare şi fără conţinut de cenuşă, într-un lichid purtător. Aditivul controlează şi influenţează creşterea cristalelor de parafină, îmbunătăţind filtrabilitatea motorinei şi proprietăţile de curgere. Eficienţ..
14,43 Lei 11,99 Lei
Curăţă şi eliberează circuitul de ulei de depuneri şi resturi. Asigură o funcţie de cuplare optimă şi prelungeşte durata de serviciu a transmisiei. Proprietăți - fără poluare pentru mediu - simplu de utilizat - nu atacă materialele de etanșare obișnuite - asigură performanțe optime de schimbar..
42,30 Lei
Agent de curăţare pentru îndepărtarea depunerilor deranjante din interiorul motorului. Îndepărtează componentele care favorizează acumularea de nămol sau formarea filmelor de impurităţi. Reziduurile solubile sau insolubile în ulei sunt ridicate în suspensie şi sunt îndepărtate din circuitul de ulei ..
19,65 Lei
Agent de curăţare pentru îndepărtarea depunerilor deranjante din interiorul motorului. Îndepărtează componentele care favorizează acumularea de nămol sau formarea filmelor de impurităţi. Reziduurile solubile sau insolubile în ulei sunt ridicate în suspensie şi sunt îndepărtate din circuitul de ulei ..
12,22 Lei
Soluţia perfectă de curăţare a motorului la interior. Aditivii de curăţare cu eficienţă sporită dizolvă impurităţile de noroi şi vopsea, îmbracă particulele solide şi impurităţile fluide. Acestea sunt evacuate cu uleiul vechi la schimbarea uleiului. După o schimbare a uleiului astfel pregătită, ulei..
49,49 Lei
Agent de curăţare foarte eficient pentru îndepărtarea depunerilor deranjante din interiorul motorului. Dizolvă rapid şi temeinic componentele care favorizează acumularea de nămol şi lac. Reziduurile solubile sau insolubile în ulei sunt ridicate în suspensie şi sunt îndepărtate din circuitul de ulei ..
18,58 Lei
Combinație deosebit de eficientă de detergenți solubili în ulei și dispersanți stabili termic pentru îndepărtarea rapidă și ușoară a nămolului negru și a altor resturi de ardere din motor și vibrochen. Camera de ardere a unui motor pe benzină conține combustibil și aer iar după aprindere și ardere r..
45,78 Lei
Biocid antibacterian cu spectru larg de acţiune contra bacteriilor, drojdiilor şi mucegaiurilor. Agenţii de curăţare şi agentul de protecţie împotriva coroziunii întreţin şi protejează sistemul de alimentare cu carburant. Pentru conservarea pe termen lung la depozitarea motoarelor de ambarcaţiuni sa..
59,56 Lei
Aditiv sintetic cu protecţie la uzură în caz de înaltă presiune, adecvat pentru utilizarea în motoarele moderne cu aprindere prin scânteie şi Diesel. În motor este constituit un strat deformabil şi alunecos, care rămâne activ cel puţin 50.000 km. Astfel rezultă o diminuarea considerabilă a u..
98,39 Lei
Aditiv ulei Liqui Moly supape hidraulice Hydro Stossel
Hot
Aditiv de mare calitate care diminuiază zgomotele tacheţilor hidraulici murdari şi înfundaţi. Orificiile pentru ulei şi canalele din circuitul uleiului sunt curăţate. Asigură funcţionarea optimă a tachetului hidraulic. Creşte fiabilitatea şi confortul la deplasare al autovehiculului Proprietăț..
25,16 Lei
Oil Smoke Stop reduce consumul de ulei la segmentele de piston şi ghidurile de supapă la motoarele pe benzină şi Diesel. Acesta previne apariţia fumului şi a norului de ulei şi previne reducerea viscozităţii uleiurilor de motor. Oil Smoke Stop îmbunătăţeşte etanşarea şi diminuează zgomotele motorulu..
25,88 Lei
Aditiv ulei Liqui Moly pentru cutie de viteza automata
Hot
Întreţine în mod optim garniturile de cauciuc şi garniturile de plastic din mecanismul de direcţie şi din transmisia automată. Previne sau elimină neetanşeităţile de la transmisie, determinate de garniturile rigidizate, resp. fragilizate. Curăţă orificiile şi canalele transmisiei şi restabileşte efi..
39,31 Lei
Aditivul Motor Treatment este un aditiv multifuncţional de înaltă calitate, care reduce frecarea şi uzura şi stabilizează vâscozitatea. Protejează eficient chiar şi în cele mai grele condiţii şi previne pierderile de ulei de motor datorate forfecării, reducînd astfel uzura motorului. Proprietăţi :Ad..
22,17 Lei
Aditiv integral sintetic pentru ulei de motor. Diminuează considerabil uzura. Aditivii de protecţie împotriva uzurii la înaltă presiune formează pe piesele supuse frecării din motor un strat foarte subţire, deformabil şi glisant în condiţii de uzură, care rămâne eficient cel puţin 50.000 km. De aic..
104,97 Lei
Adaosul MoS2 formează o peliculă de lubrifiere foarte rezistentă pe toate suprafeţele cu frecare şi glisare. Acesta împiedică frecarea, uzura şi reduce vârfurile de temperatură. Astfel este asigurată o funcţionare silenţioasă, o comutare mai uşoară şi o priză cu uzură foarte redusă a roţilor dinţate..
20,49 Lei
Protecție a motorului cu MoS2. Bisulfura de molibden (MoS2) formează o peliculă lubrifiantă foarte rezistentă pe toate suprafețele. Acesta diminuează frecarea şi garantează o funcţionare uşoară a agregatelor. Reduce consumul de combustibil. Proprietăți - reduce consumul de ulei și combustibil ..
40,75 Lei
Lubrifiantul pentru funcţionare uşoară MoS2 formează o peliculă de lubrifiere foarte rezistentă pe toate suprafeţele metalice cu frecare şi glisare. Acesta diminuează frecarea şi garantează o funcţionare uşoară a agregatelor. De aici decurg următoarele avantaje: economisire de carburant şi ulei, di..
22,17 Lei
Cera Tec este un aditiv hightech pentru protecţia la uzură pe bază de particule microceramice şi poate fi amestecat cu toate uleiurile uzuale din comerţ. Cera Tec reduce frecarea şi uzura cu ajutorul legăturilor extrem de rezistente ale particulelor microceramice. Previne contactul direct metal/met..
60,51 Lei
Datorită multitudinii de carburanţi diesel cu conţinut redus de sulf, în pompa de injecţie montată la autoturisme şi autoutilitare mici pe motorină (Pompe-Duse şi Common-Rail), apare o uzură ridicată dacă nu se utilizează un aditiv de ungere. Aditivul Diesel Schmier este alcătuit dintr-o combinaţie ..
14,14 Lei
Afişare 1 - 48 din 89 (2 pagini)