Menu
Your Cart
5% REDUCERE la toate produsele COD DISCOUNT: REVIEW

Accesorii voiaj

PRODUS RESIGILAT- Lampa solara cu telecomanda ideal pentru casa si gradina GD5017 PRODUS RESIGILAT- Lampa solara cu telecomanda ideal pentru casa si gradina GD5017
-12 %
Producator: Made in China
PRODUS RESIGILAT, AMBALAJ USOR DETERIORAT, PRODUSUL ESTE 100% FUNCTIONAL Lampa solara cu telecomanda ideala pentru casa si gradina. Descriere: Lampa cu panou solar, telecomanda si 6 LED-uri tip SMD KingBlaze Lampa solara practica, usor de manevrat, pentru camping, pescuit, ca..
39,90 Lei 34,99 Lei
Producator: BRAVOSHOP
Busola profesionala cu lupa si compas - Busola militara cu saculet Descriere: Busola militara de ultima generatie, cu husa pentru pastrare; Este potrivita pentru activitatile in aer liber: Camping, drumetii, cercetare, alpinism, plimbari cu barca. Descriere tehnica: Material carcasa: ..
67,99 Lei
Producator: Made in China
Acest bec se monteaza usor si se poate utilizat in: garaj, camping, rulota, terasa, foisor, cabana, etc... Incarcat complet, becul economic asigura 7 ore de iluminare continua. Becul se reincarca pe timpul zilei iar ledurile vor produce o lumina alba puternica pentru mai mult de 7 ore. Spe..
37,99 Lei
Producator: Made in China
Lampa solara cu telecomanda ideala pentru casa si gradina. Descriere: Lampa cu panou solar, telecomanda si 6 LED-uri tip SMD KingBlaze Lampa solara practica, usor de manevrat, pentru camping, pescuit, casa garaj, foisor.. etc. Cu un design inovator, lampa solara aduce un..
39,90 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)